Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
jelikož jsem měl velké problémy sehnat z HK nebo okolí nějaké ty klacky, tak jsem se rozhodl že si je udělám sám. Světlo: Plug and grow CLF 125W blue Box: Homebox xs (60x60x120) white Osazenstvo:
Double gum (white label)
Skunk 1 (sensi seeds)
Power Plant (dutch passion) z řízku
Na Fotkách je vidět zvlhčovačka, v pravo 4x Double gum a vlevo 1x Power plant, v řízkovně v pravo v RW semínka Skunku 1
v dnešní době probíhá zjištování pohlaví Double gumu.
ahoj.
vypadaji pekne. muzu se zeptat jak jsou maminky stare a kolik ti tak poskytnou rizku za tyden ci 10 dni??
uvazuju o matkarne. jen resim jestli koupit 125, nebo rovnou 200W.
diky
Původní příspěvek od pan.zzz ahoj.
vypadaji pekne. muzu se zeptat jak jsou maminky stare a kolik ti tak poskytnou rizku za tyden ci 10 dni??
uvazuju o matkarne. jen resim jestli koupit 125, nebo rovnou 200W.
diky
zdar,
matky Double gumu jsou zasazeny ze seminka od 9.7.2010 a v dnešní době zjišťuju jejich pohlaví. Power Plant je starej cca 4 měsíce a rodí tak 10 za 14 dní (zatim sem to dělal dle potřeby) pokud máš plochu pod 1x1 tak vem 125 pokud máš víc tak 200w
Zdárek, měl bych dotaz, jak je ta 125watovka dlouhá? Popř. mohl byjsi jí změřit? Byl bych ti vděčný, rád bych taky rozjel matkárnu s touto úsporkou, ale mám dost úzkou skříň, tak nevim jestli se tam bude vůbec vejít.. díky za odpověď.
Původní příspěvek od gremlin101 Zdárek, měl bych dotaz, jak je ta 125watovka dlouhá? Popř. mohl byjsi jí změřit? Byl bych ti vděčný, rád bych taky rozjel matkárnu s touto úsporkou, ale mám dost úzkou skříň, tak nevim jestli se tam bude vůbec vejít.. díky za odpověď.
zdar,
tak je dlouhá 38 cm i s paticí, pak to taj smažu.
Potřebuji radu,
upravil sem fotku jednoho z klonů, má tam kouli ale vedle vyrašil bílej "chlup" můžete mi někdo poradit co je to za pohlaví ? dle mě je to samice.
toto se stalo po 8 dnech na květu
Původní příspěvek od HKcylon Potřebuji radu,
upravil sem fotku jednoho z klonů, má tam kouli ale vedle vyrašil bílej "chlup" můžete mi někdo poradit co je to za pohlaví ? dle mě je to samice.
toto se stalo po 8 dnech na květu
Čus!
Možná to máš streslý tím že klonům svítí světlo skrz ty petlahve na kořeny, když už selektuješ pohlaví tak to příště vraž do nějakýho neprůsvitnýho kelímku za pár korun ze zahradnictví.
Ať se daří.
Původní příspěvek od Mirex
Čus!
Možná to máš streslý tím že klonům svítí světlo skrz ty petlahve na kořeny, když už selektuješ pohlaví tak to příště vraž do nějakýho neprůsvitnýho kelímku za pár korun ze zahradnictví.
Ať se daří.
chceš říct že mám hermáče ? nebo že bych měl radši zatemnit ty kelímky...
Chci říct abys to zkusil znova, teď už budou streslý dál a pojedou si tu svojí dál, nebo zkus zatemnit kelímky jestli se to změní, ale bejt tebou tak to vyhodim a jedu od znova.
Původní příspěvek od Mirex Chci říct abys to zkusil znova, teď už budou streslý dál a pojedou si tu svojí dál, nebo zkus zatemnit kelímky jestli se to změní, ale bejt tebou tak to vyhodim a jedu od znova.
sakra. to mě vůbec nenapadlo. Takže to udělám asi znova no, pokud už tohle nemá cenu. Ale pokud tam je ten chloupek tak by to mohla bejt samice ne ? u těch ostatních se to zatím eště nedá posoudit.