Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cus... fandim tomuhle zpusobu pestovani kor kdyz se do toho clovek pousti s takovou watazi...by me zajimala tvoje predstava o tom jak moc vysoky kytky chces mit ? a jestli budes pouzivat nejaky pletivou ?
pletivo budu pouzivat.jenom sou moc maly. nejderiv je hodim do tech velkejc kvetinacu na kterejch stojej a predstavuju si tak 75cm - 1m. planuju je ject hodne do stran a hodne strihat.
jinak este sem zapomnel poznamenat, ze pouzivam hnojky resp budu pouzivat :
Čus!
Takovouhle podobnou věc jsem si taky chtěl vždycky zkusit. Jen mi příjde vhodnější použít spíš nějakej hydro system, přece jenom, než to všechno propleteš, tak to nějakou dobu bude trvat. Kdybys použil např. uplně jednoduchej bubler, tak by se ti růstový období podstatně zkrátilo a ušetřil bys za elektřinu.
Jinak hezký, jsem na to zvědavej!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
ahoj. tak malej update.
du jezalejt, protoze naposledy to bylo moc malo vody .
ale rikal sem si, ze lepsi nedolejt nez prelejt. musim to jeste nejak doresit.
ahoj, tak dalsi update. mam sice pocit, ze si tu pisu jenom pro sebe, ale aspon si vedu denicek -
vcera zalito
1,7 bio-grow
1,7 algamic
0,6 bio-bloom
a jeste foto
cus, hele ty nemas na ty CT zadnej odtah ? jestli tak v tom pripade by bylo asi lepsi kdyby si tam tu CT nemel...takhle se ti zbytecne prehriva vybojka a zkracuje se jeji zivotnost
ahoj. mel sem chlazeni na CT ale sundal sem to, protoze sem pak mel v mistnosti hroznou zimu. teplota mi klesla na 23 a to je malo. bohuzel ta zarovka bude muset jedno kolo odject v takovymhle stavu. Pak se stehuju, takze si box udelam zase jinak a budu zase zkouset neco novyho. pak uz to dam chladit. jen ted je to proste problem. ale dik za upozorneni budu si to pamatovat
Původní příspěvek od Klamath teplota mi klesla na 23 a to je malo.
To se mi málo nezdá, takže bych tam ten odtah zase klidně vrátil.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
23 prez den je fakt moc malo.optimalni teplota je 26-27. cokoli co se pohybuje mimo tyto teploty zpomaluje rust a pak i kvet. nekdo rekne ze je to ok v rozmezi 24-30 coz je taky pravda,ale pro me to neni dobry
kdyz koukam na FAQ tak se tam pise ze ideal je 22-24 coz mi prijde fakt malo. mrknu se schvelne do ucebnice na biologii co ta nam o tom povi. vim, ze kdyz sem si ji cetl tak tam byl nejakej graf rychlosti vytvareni CO2 v zavyslosti na teplote.
Edit: tak tam to tak podrobne neni, ale podle toho grafu na kterej koukam je to mezi 21 a 31 .
tak aby se v tom clovek vyznal.
ja preferuju proste 26-27.
Kazdopadne souhlasim s growerem ze 30 a vic je moc
EDIT 2 : Cannabis plant can handle a wide range of environmental fluctuations but a temperature of 25-27 degrees Celsius or 77 to 81 degrees Fahrenheit is generally considered the optimal. Your plants can handle lower and higher temperatures but once you get to the extremes your plants will suffer from stress related symptoms, so try your best to keep it inside the good range. When the temperature gets really cold, photosynthesis stops and the plant goes into hibernation. If the temperature drop to freezing the plant gets frostbite and severe tissue damage as water is essentially it’s blood. Too high temperatures will also harm your plants, a good rule of thumb is that the ambient temperature should be pleasant, like a warm day at the beach say.