Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teploty jsou díky tubě únosné - pohybují se v rozmezí 22-29°C
Vlhkost na růstu - 70-90%
na květu - 40-60%
Osazenstvo: 2x White widow (fem. semena od Royal queen seeds), 4x nejmenovaná odrůda z nejmenovaného shopu (jako dárek k nákupu) - za všech se vyklubali hermafroditi a byly odstraněny. Díky problémům s nejmenovanými herm. jsem musel narychlo řešit, čím zaplnit skříň. Zachránili mě řezy od kamaráda - 4 různé modely, genetiku bohužel nevím. Další vada na nich je, že jsou v květináči po 2. Dostal jsem je totiž s propletenými kořeny a oddělováním bych je nejspíš oddělal.
Tak to je zhruba vše a teď už k nějaké té fotodokumentaci...
fotografie pouze z 11. dne 12/12 - po 11. dni dovolená a další foto až z 25. dne 12/12. Po dobu mé nepřítomnosti se mi o kytí starali kámoši, jěště jednou díky. Ikdyž nějaký chybky udělali, jen díky nim mi to teď kvete
Takže foto 1. - pohled na komplet - Ty 4 hermáči už jsou pryč a místo nich jsou víše zmíněné už odrostlejší řezy.
foto 1. - 25. den 12/12 - 14.9. - komplet
foto 2-5. bližší pohled - zprava doleva - v pravo WW, uprostřed 2 řízky, nalevo opět WW a v pozadí se táhne další z řizků. Vdovy jsou nejmohutnější a zabírají skoro celý prostor skříně.
foto 1 - WW
foto 2 - "řízek táhnoucí se vzadu"
foto 3 - další z řízků, pravděpodobně Holands hope
( hermáč)
foto 4 - poslední z řízků
foto 5 - přiblížení "řízku táhnoucího se vzadu" - Tahle rostlinka má oproti ostatním naprosto jinou stavbu květenství a taky překvapivě zvláštní barvu. Kromě klasické zelené jsou paličky výrazně do žluto-oranžova.