Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » první pěstování Indoor- prosím o rady
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
termos
Nový Člen

Karma uživatele termos - 0% Pěstitelská

Škůdci první pěstování Indoor- prosím o rady Příspěvek č. 1

Ahojky. Poprvé jsem se rozhodl začít pěstovat a začal. Fotky skříně a mých "malých objevů" taky. Řízky jsem sehnal přes kámoše. Mám je zatím týden a už trochu povyrostly. Svítím 250W sodíkem. Chladím dvěma 12V větráčkama-průměr 80mm. Přes den tam mám teplotu od 22-26 stupně a v noci 16stupňů (podle mě málo a nevím co s tím, v místnosti se skříní se netopí, je v garáži). Mám i problémy s vlhkostí (ve dne 30-40%, v noci 60%). Mám pár otázek: Kdy začít hnojit a čím? Bude mi stačit hnojivo přidávané do zálivky? Má cenu rostlinky zastříhávat? Uvítám jakékoliv rady a připomínky.

Termos

Old Post 30-09-2010 v 21:00 PM
termos je offline   Profil uživatele termos   Find more posts by termos   Foto galerie člena termos   Click here to Send termos a Private Message   Add termos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
termos
Nový Člen

Karma uživatele termos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

tak koukám, že mi tu asi nic nikdo neporadí

Termos

Old Post 08-10-2010 v 13:00 PM
termos je offline   Profil uživatele termos   Find more posts by termos   Foto galerie člena termos   Click here to Send termos a Private Message   Add termos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WERD
Stálý Člen

Karma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

teplota zatím ok ale bude hůř jak se ochladí...
co je to za model?na zástřih zatím brzo
jak bys chtěl dodávat hnojky jinak než do zálivky?chceš je jehlou stříkat do listí?
taky záleží jakou máš hlínu a jak je předhnojená

EDIT:
hlína nic moc.pořiď na přesazení kvalitnější s perlitem a ukliď si ten mrdník v boxu
jaký pánuješ květináče konečný?
vyhoď podmisky akorát je hlína nacucaná což není dobrý

jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-

WERDiskův 400W Budhha/Moutain Jam

WERDiskova selekce SHIT/PPP

P-konopná mast s propolisem

Old Post 08-10-2010 v 14:10 PM
WERD je offline   Profil uživatele WERD   Find more posts by WERD   Foto galerie člena WERD   Click here to Send WERD a Private Message   Add WERD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
08-07-2008 - moje první pěstování indoor - 1 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás