Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Planuju po treti sklizni ze vymenim vybojku ale chtel bych trochu usetrit tak hledam na strankach se vsim osvetlim ne v growshopech. Otazka je jednoducha. Muzu pouzit tutu na pestovani? http://www.bbelektro.cz/vybojka-100...narva/d-111474/
Nešetri na výbojke... Komponenty možeš dať hocijaké, ale výbojku kúp normálnu dobrú Philipsku, máš tam záruku dobrej životnosti, funkčnosti a svietivosti. Čo može stáť taká 100W Master SON-T PIA?
Ale v princípe, ak je to HPS, tak to bude OK. Ale može mať kratšiu životnosť alebo napr. o 1000 lumenov menej. Stojí to za tých pár korún?
zdravim, dal jsem na tebe a pořidil jsem si Philips a to konkretne tuto mela nejvice lumenu a to konkretne 10700lm více jsem našel následně u této vybojky ale už jsem měl objednanou tu philipsku