Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Všetky semená RED DWARFu už vyklíčili,dnes sa to chystám posadit.No jedna už je zasadená..taká prvá lastovička(pokusny králik)
Problém je ale s WHITE DWARF-nevyklíčilo ani jedno! Za 5dní už musí naklíčiť aj motyka..Tie semená sa mi nezdali od začiatku..celkom svetlé a nejaké zdeformované.Snáď im krivdím a zajtra sú všetky von
ahoj, jsem si letos koupil v akci White Dwarfa, za cenu 10 semen jich tam bylo 15, z 15 napraskli ve vate jen dve a z hliny nevylezlo nic
a klicil jsem ve stejnych podminkach jako ostatni seminka ktery normalne bez problemu klicila...... snad budes mit vic stesti nez ja
Zdravím....Budu sledovat ,protože se sám chystám na stavbu ještě jednoho boxu se zářivkama pouze na růst...Květ jak jinak než v ZlosinBoxu* .....Jinak držím palce
Trubice sú vynikajuce na štart, ako vidíte z fotiek kytičky si chrochtajú blahom, keď si preberem nízke teploty,rozloženie svetla a svetelné spektrum tak je to jasná voľba,lenže..
Práve začínam špekulovať nad 400w MH od GIBu( a potom HPS samo),pretože trubice sú slabé v svetelnom toku a nedokážu presvietiť spodné poschodia,takže na takú vačšiu matku/y nestačia. Na začiatok zo semien a zakorenie klonov je to paráda ale potom asi nedostatočné.
Zlosin* ešte nahodím nejakú fotečku trubíc iba pre teba
Takže pridané dve trubice..neznámy výrobca luxčosi označenie 840-3300 Lm...no niesom velmi spokojný ale už to vydrží
toto je doba keď každý "autošlachtiteľ" začína pozorovať zmeny
Pre mňa ako AF nováčika je to naozaj vzrušujúce,objavili sa totiž prvé samčie ale aj samičie kvety takže radosť preveliká!
Fotky celku,kde je vidieť silnejšie a slabšie kúsky,zo semien je to proste lotéria
V popredí EU a PP ktoré su síce mladšie o pár dní ale je vidieť že sa AF ponáhľajú