Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zrovna ted jsem si uvedomil ze me tady moooc chybej jeste nejaky ty smilies je jich na vyber sice hafo ale stejne si myslim ze by jich mohlo bejt vic. Treba kazdej Stálý Člen by si mohl vytvorit svyho. Tim by vznikla mega zasobarna !!!!!!!!
tag to skoncilo rychlejc nez jsem cekal Mozna ze by nebylo vodveci gdyby to jakoby negdo z editoru obnovil [neco jako ze to porad plati] a ja si hned nejakyho "jdu" udelat
Chcete soutěže? Nové smajlíky by byly fajn. Co takhle založit fórum pro soutěže členů? Rád bych věnoval nějaká trička do redakčních soutěží, pokud by byl zájem. Začal bych asi ve fotogalerii, kde jsou opravdu vynikající kusy.
[Edited by carlos on 30-11-2002 at 03:42 AM]
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
moooóoooc thenx za smajliky
ale potkal jsem problem pri fkladani > vzdycky se daj az na konec textu a ne tam gdej je kurzor!!!
mate taky tekovej problem ???
za par dni koncim v robote, kde som mal pristup ku groweru.
netusim, kedy si zozeniem dalsiu robotu s pristupom na net.
je na groweri dake obmedzenie planosti pristupu?
ak sa nenahlasim dajme tomu mesiac, tak ma to vyhodi?
prosim o urychlenu odpoved z vyssie uvedeneho dovodu