Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
O měsíc později 22.8. jsem vytrhal samce a zpozoroval na jedné kyti že začala kvést o které jsem si myslel ze bude samec,je to zatím ta v květináči se žlutou miskou viz foto 1 samci dalsí 4 fotky
Blackdrake
Naposledy upravil Blackdrake 23-09-2010 v 08:45 AM
Do vetsího kvetináce sem to nedal dal sem to normalne do zeme,stejne si myslím ze to moc platný neni protoze na tehle fotkách uz kvete tak us asi moc nevyroste a hlavne taky sem je mel vsechny zastrihnout jenomze sem myslel ze si nejak poradí nebo se rozvetví samy no aspon sem o neco chytřejší XD a abych přiznal taky sem se bál to stříhnout.
Původní příspěvek od DooMer ze si to nezastipl se nic nestalo , zastipovani je na hovno
Docela odvážné tvrzení Já osobně myslím, že zaštipování není od věci, ale záleží jakou metodu jedeš.. Některé odrůdy se krásně košatí samy, zato některým musíš pomoct.. Třeba u ScrOGu se sem tam zaštípnout rozhodně vyplatí
No ten chronik se má kosatit sam jako noo co jsem si o nem cetl ale ty s tech semínek se vubec nerozvetvily ae taky to nebudou zadny dobry kytky podle me no uvidíme zvlast este kdys nemám zadnou zkušenost tak kazím spoustu vecí jako dys sem sazel do skleníku 2 chronicy byly na vychode(ty rostli docela pekne) ty dalsí 2 na západe takze za tu dobu co byly ve skleníku skoro nevyrostly az kdys jsem je presadil na východ snad v posledních 2 tydnech rostly.
Fotky z 11.9. po presazení do kyblů A soupnutí pod svetla nejprve pod 1. 500W hps normální kterym se svítí např. před garáží a druhý den přibyl este 200W (prozatimní prostor)