Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
mám tady 4 měsíce starou maminu Manadala #1 a roste nějak divně. Hlavně na listech je to vidět. Rostou tak nějak divně napřeskáčku a maj jenom třeba dva nebo tři prsty. Snad to na tý fotce je dobře vidět.. Jinak je zdravá, ale jinak vypadá jajko koště... Mám ji pod 125 w spořivkou v kombinaci se 150 sodíkem, kde ostatním se daří dobře... Poradíte ???
Cus. To bude geneticka vada asi. Nebo bych ji zkusil dat jen pod tu 125W usporku a na sodik na matku bych se vysral. Posledni moznost je stres, no ale to musis zkontrolovat sam, jestli se ji nahodou neco nelibi... howgh
hmm, taky to přisuzuju stresu, asi jsem ji moc oškubal, jinak mě nic nenapadá. Ostatním se daří dobře.. No kdo chce holt moc má hvnho.. Jen doufám, že se z toho vzpamatuje, uvidíme.. Díky zdarx
tak tak...buď gen,stres a nebo mě to taky dělaj kytky když začínaj nakvítat...prostě tlačí ze sebe co nejvíc a občas nějákej "nenormální"list nahodí...jeden rok sem měl kytku co měla jen jednu čepel na lístkáchani to jak ganja nevypadalo
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
zajímavý, a to byla normálně mamina, jo ? A jaký z toho pak byli řezy, tedy spíš jestli ten finál za něco stál... ? Ptám se proto jestli má smysl ji držet při životě...
Jednoznačně stres!
Měl jsem kytky, kterým při špatném světle a pH rostly jedno a trojlístky. Jakmile jsem to dal dopořádku, tak opět nasadily pět a více lístků.