Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vás všechny.
Rozhod sem se pro domácí pěstování. Lecos sem pročet, ale stále nevim. Mam malý prostor 70x70x60 a nejsem si jistej jaký do toho dát světlo. Všem vám děkuju za pomoc.
Bombercolour: Rozhodně by to moc bylo.. 70 x 70 by bylo fajn, ale né 60 na výšku.. Odečti si +- 30cm jako bezpečnou vzdálenost od HPS + 20 čísel velikost květináču a zbyde Ti asi 10cm na růst.. Takže asi tak.. A to ani nemluvím o teplotě v boxu.. Takže 250HPS je
Zdarek, myslim si že při trožce snahy se dá s 200W CFL dosáhnout stejných nebo hodně podobných výsledků jako s 150W sodíkem. Záleží taky na tom kolik dotoho chceš vrazit, s úsporkou bude setup oněco levnější...
Čau chlape,no já 250w dal a to v prostoru-v 55cm,š 70cm a h 40cm.Pravda s cooltubou a dostačujícím odtahem (přes letní pařáky v panelovem bytě) s ohýbáním či sítí v tvém případě výška problém nebude.Ať se daří,pic Ano souhlas s Eclipsem-více jak 10-15cm na kytky nemáš
Původní příspěvek od winny Čau chlape,no já 250w dal a to v prostoru-v 55cm,š 70cm a h 40cm.Pravda s cooltubou a dostačujícím odtahem (přes letní pařáky v panelovem bytě) s ohýbáním či sítí v tvém případě výška problém nebude.Ať se daří,pic Ano souhlas s Eclipsem-více jak 10-15cm na kytky nemáš
Hele a kolik se Ti pohybovalal teplota a vlhkost? (Nepochybuji o tvých zkušenostech) jen mě to bere čistě ze zvědavosti.. A co jsi měl na odtahu? Nebyl to přeci jen zbytečně přehnanej set-up? Mám na mysli počet lumenů na stopu.
Edit: Jinak už jsem si to našel, ale pořád bez teploty.. Ať se daří..
Edit2: Kolik toho vlastně bylo?
Zdravim, tak se u mě vyskytly problému se sestavením skříně, pač muther je proti. Nakonec jsem si prosadil skříň na jiný rostliny než cannabizzz. Co se dá dělat. místo 5 Power plantů tam budou jen 2, k tomu musim přihodit něco ze zahrádky . Nedoporučili byste mi někdo něco?
Power planty jsem dal včera klíčit mezi tampony na ksicht, a už tam koukam malej kořínek. Teplotu mam u nich kolem 26 stupňů a 60-70 procent vlhkost. Mam je pěkně u topení, tak snad se jim bude dařiti.
Jinak Skříň sem nák tak poskládat z toho co stodola dala. Velikost je v110xš70xh60.
Mam to vylepený černo-bílou fólií. Přítah zařizuje pc větrák 12x12, 97 krychlových metrů, který je umístěn ve spod na straně. Odtah sem pořešil dvěma pc větrákama za sebou 12x12 170 krychlových metrů. Světlo sem pořídil 250w sodík pouze na květ s obyčejným stínítkem 50x50.
Hnojky mam připravený od ATAMI, který sem dostal nedávno na veletrhu, nebyl sem tam sám tak mam dvojnásob .. Sem zvědavej jak pofrčí.
Co se týká substrátu, holky budu papat v Royalty mix od Plagronu.
Květináče mam připravený 4 litrový, snad budou stačit?...