Nif
Stálý Člen
|
zdravim,
snazim se si vsechno najit, ale prece jenom nektery informace mi chybi, tak sem holt napisu.
Skrin mam 150/80/50 (v/s/h), odizolovana polystyrenem, na podlaze ve skrini je stare lino a pod nim uz zaklady (nebo proste beton) a nevim, jak mam nejlip utesnit podlahu. V planu je 10cm vrstva polystirenu, ktera zaplni cely prostor, na to naka folie a na to grow folie. Co byste mi doporucili na tu podlahu? Bude stacit polystiren, folie a tmel?
Pocet kyticek bude 3-5, pet uz bude asi prilis, jak mi radil i nekdo predtim. Pokud teda budu mit teoreticky teda 4 kytky, jaky nejvetsi kvetinac by se mi hodil do skrine, abych vyuzil potencial? Zatim mam 5l jenom, planuju je nejdriv dat do jogurtu nebo neceho takovyho a pak presadit uz do normalniho, samozrejme bych presadil nejradsi jen jednou.
Posledni vec, jeste resim zapojeni vetraku (samozrejme pc shity). Prosim nekoho, kdo bude tak hodnej, aby mi sem hodil link na urcity transformator (levny .x), ktery vydrzi 4x 12v vetrak, redukce napeti/otacek by byla vitana. S tim vyberem si fakt nevim rady. Hodne lidi linkuje http://www.gme.cz/cz/ tento obchod. Samozrejme je tu moznost to napajet pc zdrojem, bohuzel ho navic nemam a davat cca 400,- za pc zdroj, jeste k tomu ten nejvetsi shit, aby mi zivil jen ty vetraky, mi pride zatim krajni mez.
ahoj a dik
|
If you read this, Your reading skills has increased by +1
|