Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Zdravím všechny
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
olle3
Stálý Člen

Karma uživatele olle3 - 0% Pěstitelská

Dotaz Zdravím všechny Příspěvek č. 1

Zdravím všechny pěstitele. Jsem začátečník a měl bych pár dotazů, na které jsem zde nenašel odpovědi. Děkuji za všechny rady.

--- Lampa sodíková 400w, box darkroom 100x100x200, 2 ventilátory, menší fouká dovnitř, větší přes filtr ven---

Přikládám i fotografii, budu rád za všechny připomínky.

1. Vlhkost.
Mám problém s vlhkostí. Dočetl jsem se, že vlhkost vzduchu má být 80 - 90 %, já se však nemůžu dostat přes 50%. Vlhčím, jak často můžu, ale je to skoro k ničemu. Peníze na zvlhčovač zatím nemám a tak mě napadlo něco jiného. Větráky mi jedou nonstop při svícení, při tmě jsou vyplý. Myslím, že právě ty mi vždycky vlhkost vyfoukají. Napadlo mě, že bych je zapínal jen občas, ale to pak bude zase problém s teplotou, díky tomu že lampa dost hřeje a větráky foukají tam mám teplotu akorád... nevím.. jak řešíte teplotu vy, pokud teda nemáte ten přístroj, který hlídá teplotu automaticky...

2. Rozmístění
Jedna kytička mi bůhví proč začala růst na kraji květináče. Četl jsem, že kořeny mají mít co největší volnost, a tak se chci zeptat, jestli jí mám přesadit doprostřed, nebo to nechat být. Nebo spíš, co byste udělali vy..

obrázek:
http://dl.s4.uloz.to/Ps;Hs;fid=5823772;cid=344869606;rid=1403523049;up=0;uid=0;uip=85.161.148.93;tm=1284389017;ut=f;aff=ulozto.cz;He;ch=9b25412eff44b3988c741572de4f53c5;cpnb=396;cput=aull;cptm=1284378622;;Pe/5823772/Fotografie0130.jpg?bD&u=0&c=344869606&De

Old Post 13-09-2010 v 12:46 PM
olle3 je offline   Profil uživatele olle3   Find more posts by olle3   Foto galerie člena olle3   Click here to Send olle3 a Private Message   Add olle3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WERD
Stálý Člen

Karma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

dá se rust i při 50% vlhkosti..pokud máš možnost rosit třeba co 2 hodinky tak to bohatě stačí...kytky vypadaj pěkně jen ten odtah bych nechal nonstop případně ho stáhl na otáčkách ať to tolik netahá vlhký vzduch pryč

jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-

WERDiskův 400W Budhha/Moutain Jam

WERDiskova selekce SHIT/PPP

P-konopná mast s propolisem

Old Post 13-09-2010 v 12:50 PM
WERD je offline   Profil uživatele WERD   Find more posts by WERD   Foto galerie člena WERD   Click here to Send WERD a Private Message   Add WERD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
olle3
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

díky moc... boužel stáhnout otáčky na tom nejdou...a řve to dost.. nestačilo by třeba kdyby to jelo 15 min v hodině?

Old Post 13-09-2010 v 13:29 PM
olle3 je offline   Profil uživatele olle3   Find more posts by olle3   Foto galerie člena olle3   Click here to Send olle3 a Private Message   Add olle3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WERD
Stálý Člen

Karma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

citace:
Původní příspěvek od olle3
díky moc... boužel stáhnout otáčky na tom nejdou...a řve to dost.. nestačilo by třeba kdyby to jelo 15 min v hodině?

tak ze začátku by to možná stačilo ale časem se nonstop odtahu stejně nevyhneš..taky by se ti nelíbilo dejchat čerstvej vzduch "jen 15 min" za hodinu

Old Post 13-09-2010 v 13:40 PM
WERD je offline   Profil uživatele WERD   Find more posts by WERD   Foto galerie člena WERD   Click here to Send WERD a Private Message   Add WERD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
olle3
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

ok máš pravdu, nechám to tak... a myslíš že to mám nechat zaplý i přes tmu? zatím to tak nemám

Old Post 13-09-2010 v 13:43 PM
WERD
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

no je to nejlepší řešení...pořád lepší čerstvý vzduch kterým za světla chladíš box než aby tam stál "starý a vydejchaný" jen kvuli tomu že někdo říká že je potřeba mít 90%+ a ty nemáš na vzhlčovačku.Za vlhkost buď rád-nebude ti to potom dělat problémy na květu.

Holt jsou větráky/ani nepíšeš jaký máš/ dělaj občas bordel ale je tady hromada témat jak ho odhlučnit

Old Post 13-09-2010 v 13:47 PM
olle3
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

ok, díky moc za rady, moc si mi pomohl

Old Post 13-09-2010 v 13:50 PM
Host
Host

Příspěvek č. 8

nebo použij fintu s pet lahvema

Old Post 13-09-2010 v 14:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
olle3
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

tak tu neznám, jak se to dělá?

Old Post 14-09-2010 v 07:04 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
28-02-2021 - Zdravím všechny growery! - 0 odpovědí
22-08-2020 - Zdravím všechny growery !!!!! - 20 odpovědí
24-02-2020 - Zdrávím všechny zahrádkáře - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás