Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tenhle stimulator nemam ale stimulatory maji taky vlastnost jak jsem se dočet v jedny knížce (tedy nevím jestli všechny stimulatory), ale mužou ti ze samice udělat hermafrodita(vznik kvalitných semen). A to ředení podívám se ti jestli to někde nenajdu ale nic neslibuju.
Kazdy stimulator ma nejaky vyzivný latky tak at ty latky nejsou:GA3 a BA a IAA vytvaejí samíčí květy(podpora ale i oboupohlavních) a jestli to neobsahuje ten tvuj stimulator tak je to O.K ale nestalo by to za tu namahu a nakonec aby se to oprcalo.
No když použiješ vyhledávač, určitě návod naješ na sránkách výrobce/ dovozce. Jinak dávej si bacha, hrozně moc to zvedá Ph. Maká f poho. N4
P.S.: nevim jakou máš vodu, ale já si nedovolim víc jak 1,5 ml / l. (hliné médium) V návodu je 2-3ml / l. Ale to už mám Ph jak hovado. Když použiju 1ml /l nemusim už nic řešit. Jinak ať rostou.....N4
P.S. :nepište že se dá Ph snížit.......to je jasná, ale ten S90 maká úplně na pohodu při 1ml/l.