Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po naprosto podělanym 5. kole co jsem jel přes léto a dopadlo katastrofálně (kombinace mojí nepřítomnosti a těch superveder venku, díky kterejm jsem měl v boxu někdy i 35C, došla až tak daleko, že kytky v cca 40. dni květu uschly) který jsem tu radši ani nepublikoval .. no prostě řek jsem si že to chce zas něco za co se nebudu muset (doufám) stydět
setup:
-400w sodíkovka osram plantastar (v druhý půlce květu možná nějaká šestikoule pokud seženu... tohle čtyřkilo už dosluhuje)
-kokos
-Bcuzz hydro a+b, Pk 13-14, uvidím jestli dokoupím ještě něco... nejspíš nějaký enzymy a něco na finální průplach
-ofuk jsou 2 malý klipsňáky
-box 1 x 1 x 1,8m
-květináče - zatim jsou v 1l, pak půjdou do 3,6l
z 10ti semínek mi 8 vylezlo a maj se čile k světu (jen 2 jsou trochu opožděný) tak doufám že bude hodně holek...
Naposledy upravil Rákosníček 13-11-2010 v 14:25 PM
hmm...hodně zajímavá genetika...
Dotaz:proč nepořídíš třeba DRIP když nemáš čas pozalejvat kytky?
Ale měl sem podobný léto jak ty a kurýruju matky doteď z mýho dovolenkování
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
Původní příspěvek od WERD hmm...hodně zajímavá genetika...
Dotaz:proč nepořídíš třeba DRIP když nemáš čas pozalejvat kytky?
Ale měl sem podobný léto jak ty a kurýruju matky doteď z mýho dovolenkování
no protože jsem líný prase co pořád všechno odkládá a takhle to dopadá
ty kytky hlavně nezvládaly to horko.. oschly skoro všechny lisly a pak konec ... no nevadí chybama se člověk učí tak se nám to snad už nestane
rostou krásně
nakonec bylo 6 holek a 2 kluci (všechny už ukázaly preflowers)
takže kluci šli na balkón kde doufám vykvetou a daj mi pyl, jeden je krásnej indikovej keřík a druhej tak půl na půl... těch 6 holek je v podstatě 6 phen už teĎ je každá kytka trošku jiná(od kompaktní nízký indiky až po vytáhlou sativu co už je o třetinu větší než všechny ostatní )
ale alespoň bude z čeho vybírat matku
včera jsem z každé vzal vrchol a udělal řezy, abych si případně genetiku zachoval kdyby byla hodně dobrá
hnojim jim 30ml + 20ml toho hydro a+b, ph zatím neupravuju, protože v ph metru mam ňákou plíseň , ale nevypadaj, že by jim to zatim vadilo... rostou neuvěřitelně vitálně
jinak kytky jsou pořád v původních květináčkách
("1litr", ale spíš tak 0,5 ), ale už je fakt musim přesadit
za pár dní přepínám na květ
foto:
1,2 - celek ještě s vrchama
3 - pheno 1
4 - pheno 2
5 - pheno 3 - nejkompaktnější ze všech
Naposledy upravil Rákosníček 07-10-2010 v 17:06 PM
holky už se pomaličku přestávaj vytahovat taky bylo na čase
ale musim říct, že nakonec to neni tak zlý... vytáhly se dost, ale ze začátku to vypadalo, že vyjedou ještě tak 1/3 navíc
dneska jsem stěny boxu vylepil diamantovou fólií a musim říst, že s tim šestikilem ještě asi počkám... ten rozdíl je fakt dost vidět
hnojim tak 30-40ml na 10l od každý složky (bcuzz hydro a+b) a od zitra asi začnu přidávat PK 13-14
a holky pořád tak decentně od spoda žloutnou... žádný známky přehnojení nejevěj tak jim asi ještě osolim
a tady máte foto boxu... pak se mi vybil foťák tak další asi zítra nebo pozítří
Pěkně se to vyvíjí, zajímavá genetika. Je zajímavé, že jsem teď jel taky bcuzz hydro a PKčko do kokosu a na květ mi to taky vykazovalo nedostatek dusíku a žloutnutí. Ta chuť výsledného produktu by mohla být zajímavá.
no tak listy k pokoukání už moc nejsou ... chuděry dostali teď pořádně zabrat to šestikilo jsem musel vyměnit zase zpátky za těch 400w... zas na něj přijde řada asi až vyřešim lepší chlazení no
dvě z nich jsou hodně spálený, ale snad to daj... 2 jsou méně a 2 vůbec
myslim, že výnosově to žádná pecka nebude
každý pheno je dost jiný... od kompaktních kulatejch paliček po vytáhlou řídkou sativku tak uvidíme jak se to ještě vyvine...