Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobrý den,
zajímalo by mě, zda někdo praktikuje indoor hnojení na list. Já jsem to praktikoval ve skleníku hnojivem OBM a kytky se mohly zbláznit...
Máte někdo nějaký návod, nebo radu (kdy, čím, jaká koncentrace, atd.? Bohužel jsem si tehdy nedělal poznámky, takže jsem teď vedle...
Díky za každou pomoc...
Zbláznit myslím v dobrém. Mysleli jsme, že nás ty kytky sežerou. Bojím se, že to hnojivo ve skříni bude v tom vedru nějak rychle schnout a že to ty kytky spálí. Radši se zatím na to vykašlu a počkám až vyrostou.
A nebo když je budeš hnojit tak je hnoj když světlo zhasne(prej se to líp využije) a hlavně to nějakou chvíli stojí než když se to pohnojí a pere na to sodíkovka. Ale to asi víš takže sem nepříšel s ničim novým.
Zdar hoši
......
Potřebuju informace o hnojivech, v pátek to budou tři neděle tak chci zahnojit......(něco kvalitního, rostou v půdě).......
Něco co seženu v praze...... dik moc..
P.S.: Budou brutální )) už se na ně těšim , tak vás prosim poraďte .......)))))))))))))))))))))))))))
Předně buď jdi do growshopu ale počítej že tě hnojivo vyjde na 500Kč - je to vod firmy B'cuzz(1litr A + 1litr B - je to asi dvojsložkový) a nebo si kup osvědčenej Kristalon a Wuxal super - jsou levný každej stojí asi 80Kč a sou fakt výborný.
Takže řikáš, že nejkvalitnější hnojivo seženu v growshopu, ale za 500.........Jestli je to jak řikáš tak to já klidně investuju tak do 1000..ale chci něco kvalitního.....Wuxal nebo Kristalon si můžu koupit kdykoli...
Tak jestli mužete někdo k tomu něco napsat....tak budu velice rád.....
Přesně nejkvalitnější hnojivo najdeš v growshopu - ale dle mé osobní zkušenosti si myslim že v tom takovej rozdíl nebude. Když porovnám ten Kristalon s tím B'cuzzem(používám ho na květ) co mám tak mi to přijde stejné. Ale když chceš to nejlepší tak dáš 500-1000. Záleží na tobě.
Chystám projekt (hydro) srovnání hnojiv zahraničních s našimi "Czech made". Určitě by mohli vyjít zajímavé výsledky, i když výrazný rozdíl v růstu nečekám. Jeden bubbler pojede General Hydroponics nebo B'cuzz a druhej Wuxal Super. Uvidíme co z toho bude.
Pokud někdo můžete udělat podobné srovnání v hlíně, uvítám spolupráci. Chce to jen přesně dokumentovat celou akci.
Do té doby než se to vyzkouší ti těžko něco poradím, ale s Wuxalem nemůžeš minout (ostatně s B'cuzz taky ne, za tu cenu )!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
hlína-ph-7,0 hydro hnojivo je ředění většinou 1/2 dávky na hlínu)krystalon jsem nezkoušel a myslím že funguje všechno(ale ty speciál jsou bez zkoušení)
a i z bohatě(ale néé moc)(a néé s moc broušků) nasycené hlíny
to vyroste
nejlepší je stejně pěstovat N.F.T. jenom s roztokem,tmou a dostatkem vzduchu pro kořeny(to pak nemusíte nic vyhazovat a pak zase sháňět něco do čeho to strčit
a nebo používat znovu malý množství kokosovýho substrátu(ten poskytuje nejlepší tvary prostoru pro kořeny konopí a poměr vzdušnosti a vysychání k tomu) tam je taky skoro žádná spotřeba médií
a když pak do toho nalejete to co tahle kytka zrovna potřebuje a poskytnete jí správný podmínky tak to fakt pěkně funguje
!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz
dik za rady))))))) mimochodem do Hydra pudu po prvni urode, je to NEJ NEJ NEJ atd. Ty me asi chapes-skusim Bubblery a uvidim.
zejtra jedu do growshopu pro nejake hnojivicko, uvidime co dopuruci...........
jinak jak jsi rekl pH pudy drzet celou dobu od zacatku do konce na 7.0?
P.S.: White Shark ...hmmmmm.... husty. Kolik ti vazila nejvetsi a nejtezsi palice (sucha)....
si fakt dobrej pestitel.....Zdar :.))