Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám tu na Vás jeden dotaz. Jde výhradně o ty co pěstují z KLONU. Taky je to celkem aktuální a snad i v živé paměti.
Kdy vám začali venku nakvétat vaše řizký(nějaký datum)?
Tato drobnost může být docela zásadní v otázce co se hodí na out. nebo nehodí. Plus i jiné faktory samozdřejmě.
Tak odpověd bych vyděla na: model/ banka/ datum rozkvětu/ no a žeby aji autor toho klonu(matkař).
Tak jak jste na tom?
Zdravím!
Klon White Ice, banka sensiseeds, začal nakvétat dneska takže datum 6tého Září.
"Matkař" v uvozovkách, jsem já lépe řečeno spíš já jsem si dělal ten klon, jelikož matkařím tak rok a něco tak žádnej extra "matkař" ješte nejsem.
Já mám řízek dovezený z Vídně Skywalker,kytka tak 1.8 metru do výšky,krásně rozrostlá ale nechce se jí kvést ani zaboha,přičemž ostatní kyti normal kvetou...v čem by mohl byt problém?
Původní příspěvek od indica Já mám řízek dovezený z Vídně Skywalker,kytka tak 1.8 metru do výšky,krásně rozrostlá ale nechce se jí kvést ani zaboha,přičemž ostatní kyti normal kvetou...v čem by mohl byt problém?
V genetice, holt ta genetika potrebuje delsi noc a kratsi den aby zacla kvest.
Jen ta věc je ztracena, kterou člověk vzdá sám.
S lidmi je to jako s noži, když jsou tupí, jsou nanic.
Muhehehhe
Já mám jenom řízky a ten to má (Jorge’s Diamonds)15 dní náskok. Tak se ptám kdo je na tom podobně Ostatní řízky kvetou tak nějak standartně.
Asi proto bych řízky z Vídně nechtěl. Tady místní členi mají lepší přehled jak co může dokvést. Taky dle genetiky a mnoho dalších detailů.
Zdravím Lidi tak jsem se tu zase ukázal, pro tentokrát z fotkou. Tak to fotečka je z 12.9 ! Nevím jestli mám ukazovat aktuálmí pač to vypadá docal dobře aspon ten jeden model
záleží jak moc mají slunka taky. čim víc tim dřív a líp dozrávaj. mám řezy shamana a jinejch odrůd ze stejný kytky a každá je v květu trochu jinde podle místa . jorge diamonds vypadá slibně na out tak akorát
taky záleží na phenu - od jednoho řez může být jinej než od druhýho matkáře ...
abych nebyl OT :
apollo 11 minule začlo přelom spren/září
shaman druhej týden v sprnu
big bud cca 25.srpna
top44 uprostřed srpna
a indoorovky jako sannies jack obvykle druhej až třetí tejden v září