Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ludia prosim vas poradite mi ? mam 6 rastlin orange budu a skunku v skleniku kvitnuce uz skoro 4 tyzdne...vsimol som si ze par malych listkov chytilo plesen...otrhal som ich ale bojim sa ze sa to postupne rozsiri ako kazde moje kolo pred tym...je neskoro striekat postrekom prip pokazi to chut palic ?? za skore odpovede vopred dakujem...
Tak dát tam větrák, aby tam nestál vzduch či to pouze kontrolovat a každé plesnivé místo zlikvidovat. Ještě zkontrolovat, zda-li se některé palice nedotýkají stěn... Ničím bych to nestříkal, žádná chemie. A minimálně na to sahat, když tak radši v chirurgických rukavicích.
Původní příspěvek od KamiRool Ludia prosim vas poradite mi ? mam 6 rastlin orange budu a skunku v skleniku kvitnuce uz skoro 4 tyzdne...vsimol som si ze par malych listkov chytilo plesen...otrhal som ich ale bojim sa ze sa to postupne rozsiri ako kazde moje kolo pred tym...je neskoro striekat postrekom prip pokazi to chut palic ?? za skore odpovede vopred dakujem...
pořádně to provzdušnit.nechat otevřené dveře,otevřít okno at je tam víc vzduchu,nebo jak tu bylo zmníněno zapojit tam větrák a hlídat to,místa kde se ti ukáží plísen okamžitě to vystřihni..chce to prostě víc vzduchu dostat do toho skleníku,je tam velká vlhkost víš..toš at se daří
no jeste ten hlavni problem je ...horni hlavni palice se dotykaji vrchni steny...to mne stve...bojim ze to ulomit...pojede to v klide dal kdyz ji zlomim a uvazu ji ve vzduchu ? a otevirat taky moc nemuzu pac to tam razne tahne...a nevzbudzuje to dobry dojem...:/