Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Stavba skříně - jaký systém zvolit pro moje požadavky?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
detlef
Stálý Člen

Karma uživatele detlef - 45% Pěstitelská

Stavba skříně - jaký systém zvolit pro moje požadavky? Příspěvek č. 1

Ahoj, mám v plánu postavit si skříň, nejdřív si chci všechno pěkně nakreslil, spočítat a pak dát skříň teprve dohromady.

Pěstební plocha by měla být 1m3 až 1,5m3 a mělo by na ní být cca 10 - 15 kytek. Vedle by měl být malý prostor s matkou.

Vrtá mi hlavou co zvolit za pěstební systém. Nechci květiny každý den zalévat a taky se nechci plácat s hlínou. Koukal jsem co by bylo možné použít za hydroponické systémy - to bych ale musel zase kupovat EC a pH meter, že? Bez toho by to asi nešlo, ne?

Jde mi dost o to aby náklady na skříň byly co nejmenší - ale nesmí to být zase na úkor kvality a toho že budu muset kolem těch kytek každou hodinu svého času lítat

Poradíte mi co zvolit za systém? Díky

Old Post 30-08-2010 v 15:45 PM
detlef je offline   Profil uživatele detlef   Find more posts by detlef   Foto galerie člena detlef   Click here to Send detlef a Private Message   Add detlef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Skoro všechny hydrosystemy ti takovej týden bez dozoru vydží,osobne bych šel do dripu na RW rohožích.4 rohože á 4kytky

Old Post 30-08-2010 v 16:01 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pampo
Nový Člen

Karma uživatele pampo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

ak nechceš tak často zalievať a zároveň ani kupovať ph a EC meter ( to by sa ti ale v každom prípade zišlo ) skús kokosový substrát, drží trochu dlhšie vlahu a podľa mňa je lepší ako klasický substrát.

Old Post 30-08-2010 v 16:04 PM
pampo je offline   Profil uživatele pampo   Find more posts by pampo   Foto galerie člena pampo   Click here to Send pampo a Private Message   Add pampo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bisquitek
Nový Člen

Karma uživatele Bisquitek - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Bez lásky a času, které kytkám dáš tu pravou 'kvalitu' stejně nezískáš! Ty bys určitě chtěl zavřít do skříně pár řezů a tak za 2-4 měsíce otebřít skříň a rovnou sklízet co?!

Old Post 12-10-2010 v 21:02 PM
Bisquitek je offline   Profil uživatele Bisquitek   Find more posts by Bisquitek   Foto galerie člena Bisquitek   Click here to Send Bisquitek a Private Message   Add Bisquitek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 5

zdar, osobně bych se první kolo patlal s hlínou, i když nevím co je to patlat, protože pohoda,zalejváš jednou za dva dny a stačí ti ph kapky. Hlínu bych zvolil kvůli zajetí boxu a vychytání všech much a vlastností, tzn že další kolo už budeš vědět co od skříně čekat a můžeš se pustit do hydra a naplno se věnovat jen jemu.

Old Post 12-10-2010 v 21:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-12-2007 - stavba skříně - prosím o rady - 25 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás