Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, mám v plánu postavit si skříň, nejdřív si chci všechno pěkně nakreslil, spočítat a pak dát skříň teprve dohromady.
Pěstební plocha by měla být 1m3 až 1,5m3 a mělo by na ní být cca 10 - 15 kytek. Vedle by měl být malý prostor s matkou.
Vrtá mi hlavou co zvolit za pěstební systém. Nechci květiny každý den zalévat a taky se nechci plácat s hlínou. Koukal jsem co by bylo možné použít za hydroponické systémy - to bych ale musel zase kupovat EC a pH meter, že? Bez toho by to asi nešlo, ne?
Jde mi dost o to aby náklady na skříň byly co nejmenší - ale nesmí to být zase na úkor kvality a toho že budu muset kolem těch kytek každou hodinu svého času lítat
ak nechceš tak často zalievať a zároveň ani kupovať ph a EC meter ( to by sa ti ale v každom prípade zišlo ) skús kokosový substrát, drží trochu dlhšie vlahu a podľa mňa je lepší ako klasický substrát.
Bez lásky a času, které kytkám dáš tu pravou 'kvalitu' stejně nezískáš! Ty bys určitě chtěl zavřít do skříně pár řezů a tak za 2-4 měsíce otebřít skříň a rovnou sklízet co?!
zdar, osobně bych se první kolo patlal s hlínou, i když nevím co je to patlat, protože pohoda,zalejváš jednou za dva dny a stačí ti ph kapky. Hlínu bych zvolil kvůli zajetí boxu a vychytání všech much a vlastností, tzn že další kolo už budeš vědět co od skříně čekat a můžeš se pustit do hydra a naplno se věnovat jen jemu.