Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hoj zahradníci
Nezdají se mi moje kyti. Jedná se o Shivu Skunk.Jedu 400w cooltube. Mám to v hlíně Plagron royal mix, hnojky od plagronu.
Teplota a vlhkost v normách.
Nyní jsou v 50 dnů na květu( 12 hodinový cyklus svícení).
Palice se mi nezdají. Už od začátku květu jsem neměl skoro žádné blizny( jak jde vidět na obrázku ). Prostě se skoro vůbec nechlupatily ani nechlupatí. Plyskyřice je tam taky dost málo.Lepí a úplně minimálně a voní taky lehce.
Palice jsou tvrdé, nejsou lepkavé, ale celkem suché.
V průběhu pěstu se mi vyskytly tyto problémy:
1) řízky jsem zasadil dost pozdě. Cca 3 týdny byly na sluníčku v mini skleníčku.
2) Asi týden po přepnutí ve velkých vedrech zažily dost sucho.Prostě hodně pily a já neodhadnul pitný režim. Vypadaly ůplně povadlé, zalil jsem je a po chvilce se zase vzpamatovaly, některé nejnovější výhonky to nepřežily.
Potom začaly kvést, ale jak sem psal tak žádné chloupky. Ty co tam zkoušely růst byly černé, jako kdyby spálené a od té doby žádné výrazné chloupky nerostly.
Co vy na to říkáte? Máte zkušenosti ze Shiva Skunk?
Přikládám palice. Takhle vypadají všechny!
Předem moc děkuji za reakce a názory
Pěstu zdar
Jinak kyti jsou z řezu. Dobrá genetika by měla být zaručena ( ruku do ohně bych za to teda nedal ).
Zapomněl jsem že kyti mi napadly svilušky. Podařilo se mě je ale do 14 dnů zlikvidovat.
Nejprve sem myslel, že to jsou hermáči. Když jsem zkoumaly květy tak semínka jsem nenašel. Ovšem sem tam vypadlo něco jako malé zakrslé bílo zelené semínko.
Jsem z toho v dupě páč se mi to eště nikdy nestalo
Za každý názor budu budu moc rád
Cus, jasnej hermous..Muze to byt jednak stresem, kterej tady popisujes, nebo genetikou. Zeptej se matkare, jestli ma matky z regular, nebo feminized seeds.
Původní příspěvek od Bubabub Hoj zahradníci
Nezdají se mi moje kyti. Jedná se o Shivu Skunk.Jedu 400w cooltube. Mám to v hlíně Plagron royal mix, hnojky od plagronu.
Teplota a vlhkost v normách.
Nyní jsou v 50 dnů na květu( 12 hodinový cyklus svícení).
Palice se mi nezdají. Už od začátku květu jsem neměl skoro žádné blizny( jak jde vidět na obrázku ). Prostě se skoro vůbec nechlupatily ani nechlupatí. Plyskyřice je tam taky dost málo.Lepí a úplně minimálně a voní taky lehce.
Palice jsou tvrdé, nejsou lepkavé, ale celkem suché.
V průběhu pěstu se mi vyskytly tyto problémy:
1) řízky jsem zasadil dost pozdě. Cca 3 týdny byly na sluníčku v mini skleníčku.
2) Asi týden po přepnutí ve velkých vedrech zažily dost sucho.Prostě hodně pily a já neodhadnul pitný režim. Vypadaly ůplně povadlé, zalil jsem je a po chvilce se zase vzpamatovaly, některé nejnovější výhonky to nepřežily.
Potom začaly kvést, ale jak sem psal tak žádné chloupky. Ty co tam zkoušely růst byly černé, jako kdyby spálené a od té doby žádné výrazné chloupky nerostly.
Co vy na to říkáte? Máte zkušenosti ze Shiva Skunk?
Přikládám palice. Takhle vypadají všechny!
Předem moc děkuji za reakce a názory
Pěstu zdar
TO vyhoď a rovnou řekni matkařovi at ti dá za to nový klony nebo vráti prachy , to je fakt pěknej hermáč jako krava , to co jsi popisoval za trable prozije spousta kytek a nezhermej se , tohle uz je z matky hrma , kdopak je ten šikovnej matkař ?? cau Hlava