Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, stala se mi nepříjemnost, po dělší době sjem dorazil na to své místečko a našel jsem tam dva hermouše vytrhl jsem je ale asi to už bude voprcaný a sem v řiti co?
nazdar pred dvoma tyzdnami som trhal hermaca lebo sa mi nezdal ten ker bol moc riedky jak ostatne.tiez myslim ze ked este neotvori tie svoje gule tak by to malo byt v poho! zdar.
No dle fotek to vypadá, že žádnej otevřenej nebyl,,. Tak jestli si to vytrhl, tak by to mělo bejt v poho,, maximálně pár semínek,, který ani nezaregistruješ...
Pár jich puklejch bylo no ale snad na tolik málo že to bude ok. Jinak za okno to bohužel neni možné dal jsem ho pryč a budu dělat něco ještě nevim co uvidim na co budu mít náladu. Jinak k těm semínkům, letos sem zasadil noname sice zhruba vim o co jde ale název odrůdy není znám
Příští rok chci nějakou odrůdu četl jsem tady hodně dobrejch tipů na out tak uvidíme no