Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Hemafrodit, je už pozdě?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
X-moouse
Nový Člen

Karma uživatele X-moouse - 0% Pěstitelská

Upozornění Hemafrodit, je už pozdě? Příspěvek č. 1

Zdravim, stala se mi nepříjemnost, po dělší době sjem dorazil na to své místečko a našel jsem tam dva hermouše vytrhl jsem je ale asi to už bude voprcaný a sem v řiti co?

Old Post 20-08-2010 v 14:10 PM
X-moouse je offline   Profil uživatele X-moouse   Find more posts by X-moouse   Foto galerie člena X-moouse   Click here to Send X-moouse a Private Message   Add X-moouse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X-moouse
Nový Člen

Příspěvek č. 2

tady foto

Old Post 20-08-2010 v 14:14 PM
X-moouse je offline   Profil uživatele X-moouse   Find more posts by X-moouse   Foto galerie člena X-moouse   Click here to Send X-moouse a Private Message   Add X-moouse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Immortall
Stálý Člen

Karma uživatele Immortall - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

hm nevim jestli byli otevreny takovy ty semenice nebo co .. :-)
snad ne zalezi jen na tom jak byl nakvetlej :-D

Outík 2010 by Immortall

Old Post 20-08-2010 v 16:38 PM
Immortall je offline   Profil uživatele Immortall   Find more posts by Immortall   Foto galerie člena Immortall   Click here to Send Immortall a Private Message   Add Immortall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ManovaR
Nový Člen

Karma uživatele ManovaR - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

nazdar pred dvoma tyzdnami som trhal hermaca lebo sa mi nezdal ten ker bol moc riedky jak ostatne.tiez myslim ze ked este neotvori tie svoje gule tak by to malo byt v poho! zdar.

Old Post 20-08-2010 v 16:59 PM
ManovaR je offline   Profil uživatele ManovaR   Find more posts by ManovaR   Foto galerie člena ManovaR   Click here to Send ManovaR a Private Message   Add ManovaR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X-moouse
Nový Člen

Příspěvek č. 5

tak snad už foto

Old Post 22-08-2010 v 11:47 AM
Host
Host

Příspěvek č. 6

Pěkný foto..

Old Post 22-08-2010 v 12:11 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X-moouse
Nový Člen

Příspěvek č. 7

to neni už možný já to prostě asi neumim tak jinak

http://x-moouse.sweb.cz/url/Herma2.JPG

http://x-moouse.sweb.cz/url/Herma3.JPG

http://x-moouse.sweb.cz/url/herma1.JPG

Tak aspoň takhle když sem takovej lempl a neumim to sem dát.

Old Post 22-08-2010 v 12:14 PM
Host
Host

Příspěvek č. 8

No dle fotek to vypadá, že žádnej otevřenej nebyl,,. Tak jestli si to vytrhl, tak by to mělo bejt v poho,, maximálně pár semínek,, který ani nezaregistruješ...

Old Post 22-08-2010 v 12:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Immortall
Stálý Člen

Karma uživatele Immortall - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

takoveho pekneho hermaca bych si nechal dal bych nekam domu za okno kde nema co oprcat at mas nejake semeno do dalsiho roku .-D

btw urcite to nemas oprcane neni to ece otevreno :-)

Outík 2010 by Immortall

Old Post 22-08-2010 v 12:29 PM
Immortall je offline   Profil uživatele Immortall   Find more posts by Immortall   Foto galerie člena Immortall   Click here to Send Immortall a Private Message   Add Immortall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X-moouse
Nový Člen

Příspěvek č. 10

Pár jich puklejch bylo no ale snad na tolik málo že to bude ok. Jinak za okno to bohužel neni možné dal jsem ho pryč a budu dělat něco ještě nevim co uvidim na co budu mít náladu. Jinak k těm semínkům, letos sem zasadil noname sice zhruba vim o co jde ale název odrůdy není znám

Příští rok chci nějakou odrůdu četl jsem tady hodně dobrejch tipů na out tak uvidíme no

Old Post 22-08-2010 v 12:33 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-06-2011 - Provzdušnit/ Už je pozdě? - 2 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás