Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no snad bych o sobě mohl říct že s marihuanou sem se setkal tak před 4-5lety. No i když to může vypadat že o kytkách už asi vím hodně, není tomu tak... Mám doma 3kytičky, jednoho hermáče a 2 samičky, po 20-30cm každá má tak 4-5 pater, ale většin ajen lístky ale nahoře se už tlačí krásné bílé hlízy. S Hnojivem jsem na tom bídně používám Kapalné hnojivo pro pokojové rostliny od Firmy Agro CS Složení: dusík - fosfor – draslík: 6 - 5 – 5 zatím jsem je na ně použil jen jednou a to dneska . Jinak studuji Střední školu Zemědělskou v Místku.
Zdravim,
nevšiml jsem si nikde žádného dotazu. Kdy se je sadil? Ze semene, nebo z řezu? I když jak tak na to koukám tak asi ze semene a nějaký No Name co? Táhnou se ti za světlem a maj moct tenkej stonek. Zkus je hodit na okno kde je víc světla. A pustit na ně nějakej větrák...
No ze semene a sou to No Name, no na okno kde je víc světla je hodit nemůžu bo ždné jiné okno nemám , větrák no to abych si nějaký zašel koupit, ale mám doma 120mm ventilátor, ale nemám potuchy jak ho napojit na 240V když je jenom na 6V nebo 7V
No tak sem to nějak vymyslel ...... líp to už asi nesvedu:-)