Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím groweři a growerky
Moje kytí začíná kvést a očividně jí chybí fosfor, potřeboval bych tedy vědět, jak jí ho můžu z dostupných zdrojů naservírovat.
Dostupnými zdroji mám na mysli něco, k čemu má přístup snad každý...
Přemýšlel jsem nad kostní moučkou, ale není mi jasná příprava... Stačí když vemu jakoukoli kost a nadrtím ji, nebo je to složitější?
Díky za rady a pěstu zdar
čest, za 1) chtěl bych vidět jak drtíš kosti na prášek ,takže asi nakoupit. Ale to už budeš mít jednoduší vybrat si hnojku s fosforem v jakýmkoliv zahradnictví. za 2) je tu takový tlačítko "hledání" a to ti pomůže s mnoha problémy, tak neváhej a příště ho zkus než napíšeš ůplně zbytečnej thread a ještě do rubriky která se zabívá pěstem a ne nemocemi a problémy. Zní to krutě,ale všechno tu už je nejmíň dvakrát!
Jak napsal kolega zajdi třeba do nějakýho květinářství nebo OBI a takovejdle obchodů najdi hnojivo bohatý na fosfor a je to
napásno ve FAQ doporučuju přečíst
NPK 3-12-0 - je vhodné dodat nebo dodávat draslík (např. plagron vignasse nebo draselná sůl ale ta moc friendly na půdu není)
výborná alternativa pro fosforový guano (a hlavně levnější). rozpouští se půl roku...
zlepšuje půdní prostředí tím že živí život v půdě : )
dávkování je uvedeno na obalu, nějak moc bych to tam nepral, max 1:20
Teoreticky jo teďka jak prakticky kostní moučka sou nadrcený kosti na prach takže kdybys mněl hodně výkonej mixér tak by se to dalo v teleshopingu byl jeden se kterým šel sekat beton skoušeli sme to a šlo to fakt na prach takže v něčem takovým by se to dalo
tak to potom jo
EDIT: když sem byl ještě malé děťátko, tak my teleshoping vypatlával hlavu xD tenhle mixér si taky pamatuju xD pak ja kčistil auto od holubích hoven xD