Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj taky jsem se rozhodl o prezentaci mého 1. pěstování,bylo to vše na rychlo a jěště k tomu jsem nějak nemohl sehnat řezy,tak jsem na konec sehnal semínka ze slušné kyti od kámoše z mynulého roku Hash Plant.
No teď už vím že jsem měl radši koupit z nějaké sem. banky,ale na poprvé jsem to chtěl vyzkoušet za málo peněz
Boxík je dřevěný 180/90/110 cm
Slunce 400W PLANTSTAR
Ventilace TD 160 + PC ventilátor NOCTUA
Reflexní folii jsem použil parotěs pod sádrokarton není vůbec špatná volba
Ofuk na sílu větřák 25 cm dvě rychlosti
Květníky cca 6,5 l
Zemina made in home
Hnojky od HESI[COLOR=skyblue]
tak tady jsou kyti cca po 4 týdnech od klíčení,musel jsem zkosit dva samce no a ze 6 kytek mě moc nezbývá tak jsem sehmal dva řezy od kámoše,ale musím nějak počkat až trošku dorostou,takže budu muset trošku déle svítit 18/6
hola hola po týdnu přidávám další foto....
5 týden čekám na tu malou jak říkám rostlinky ze semen minulí rok out hash plant, je škoda,že jsem nekoupil semena nebo řezy.
teď mě to docela štve,ale co se dá dělat...
Zdravím všechny....
tak uz to fičí na 12/12 a zatím to vypadá dobře bez nějakého problému,
pro meření zálivky jsem konečně pořídil ph metr od advy,chtěl jsem sice od Hanna ,ale nebyly many tak jsem sehnal Advu.Ale je to uplně jiné než se pořád starat o papírky,roztoky atd.
Tady je nějaké foto musím lámat jelikož jsem čekal na ty malé viz nahoře.....
Zdravím lidičky tady přihazuji další fotky....
kiti přešli do květu bez problémů,postupně jsem přešel na hnojení na květ HESI Bloom complex a ještě přidávám vitamínku SUPERthrive.
Meřím PH vždy 6,1 destilka+dešťovka 50/50 později více destilky 70/30 abych docílil menší EC zatím nemám Ec metr tak aspoň tak....
Teplota světlo 27-28 st. Vlhkost 51%
Teplota tma 18-20 st. Vlhkost 60%
čau myslíte ,že bych to měl prostříhat,sem četl,že listy jsou zásobárna živin tak nechci něco podělat,někdo psal,že ostříhal kytky a měl palice jen u vrchu,tak nevím?!