Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » záštip před kvetením
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Bublajzna
Stálý Člen

Karma uživatele Bublajzna - 35% PěstitelskáKarma uživatele Bublajzna - 35% PěstitelskáKarma uživatele Bublajzna - 35% Pěstitelská

Dotaz záštip před kvetením Příspěvek č. 1

Zdravím!
Mám prosbu. O víkendu jsem zaštipovala svoje 4 kytičky a včera jsem si všimla, že mi asi začínají kvést. Dneska jsem to prozkoumala detailněji a už mám jistotu u dvou, že to jsou holky
No a já teď nevím, jak moc jsem udělala kravinu, když jsem skoro všechny vrcholky těsně před kvetením zaštípla
A k tomu se váže druhá otázka... Kytky se mi zdají ještě dost malé na to, aby začaly kvést, vyroste to ještě trochu nebo mám smolíka?
edit: jedná se o Big Bud XXL, roste ve foliáku od dubna.

Old Post 07-07-2010 v 11:48 AM
Bublajzna je offline   Profil uživatele Bublajzna   Find more posts by Bublajzna   Foto galerie člena Bublajzna   Click here to Send Bublajzna a Private Message   Add Bublajzna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Čus!
No hodně záleží na genetice, ted by ještě nic (krom autoflover. modelů) kvést nemělo. U noname nevíš nikdy, jak se to bude chovat, tam je klidně možný, že to bude reagovat jen na nepatrný zkrácení dne. Já osobně jsem se setkal s nečasnějšim nákvětem uplně na konci července. Spíš si myslim, že ti to nekvete, ale jen vyhazuje perflovers, to by stačila fotka.
Jinak zašípnout na začátku květu je, co se týče výnosu, nevhodná věc. Myslim si, ale že u tebe to nebude žádná tragedie, jak řikám na květ je zatim hodně brzo, tak doufej, že ti ještě povyrostou!
Edit: No tak to budou ty perflovers, takže v klidu, neboj ještě to poroste. Spíš se mi zdá divný, že píšeš, že jsou ty kytky malý. Jestli je máš od dubna ve skleníku, tak by ted měly mít nejmín 1,5m neli víc!
Jestli můžeš tak hod foto!

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 07-07-2010 v 11:59 AM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bublajzna
Stálý Člen

Karma uživatele Bublajzna - 35% PěstitelskáKarma uživatele Bublajzna - 35% PěstitelskáKarma uživatele Bublajzna - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

ještě pár fotek...
foto 1 a 2- velikost kytek, foto 3 a 4- mám 2 holky

Old Post 07-07-2010 v 12:14 PM
Bublajzna je offline   Profil uživatele Bublajzna   Find more posts by Bublajzna   Foto galerie člena Bublajzna   Click here to Send Bublajzna a Private Message   Add Bublajzna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bublajzna
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

ještě fotky, jaká je velikost kytek

Old Post 07-07-2010 v 12:17 PM
Bublajzna
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

a ještě jedna

Old Post 07-07-2010 v 12:19 PM
Bublajzna
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

foto kvetení

Old Post 07-07-2010 v 13:35 PM
Bublajzna
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

a ještě jedna.. Sorry, nějak mi to nenabízí přiložit více jak 1 fotku :-/

Old Post 07-07-2010 v 13:36 PM
Bublajzna
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Časlove
taky je mi záhadou, že dvě vykvetly. A i ty ostatní dvě tam už nějaký náznaky mají, ale zatím to nejsem schopná určit...
Co se týče genetiky, tak jsou to feminizovaný Big Bud XXL objednaný z novygrowshop.cz. Obal od semínek byl z ministryofcanabis.com, takže předpokládám, že to tam ten shop objednává a tady v Čechách prodává...
Je to můj první grow po 10 letech A to mi to tenkrát zabavila máti, takže jsem se ke květu ani nedostala

Old Post 07-07-2010 v 13:42 PM
BLENT
Stálý Člen

Karma uživatele BLENT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BLENT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BLENT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BLENT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BLENT - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

BUĎ V KLIDU TO OPRAVDU SE TI UKÁZALY PERFLOVERS.
TAKY MAM PÁR KYTI NA ZAHRÁDCE A NĚKTERÉ UŽ UKÁZALY A NĚKTERÉ JEŠTĚ NÉ

KONČÍM S HULENÍM.TOTO JE MŮJ POSLEDNÍ JOINT ANI HO NEDOKOUŘÍM.

Old Post 07-07-2010 v 14:16 PM
BLENT je offline   Profil uživatele BLENT   Find more posts by BLENT   Foto galerie člena BLENT   Click here to Send BLENT a Private Message   Add BLENT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nesss
Stálý Člen

Karma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% Pěstitelská

Pohodička pohoda Příspěvek č. 10

gratuluju ke krásným holkám...
není se čeho bát, naopak kytky jen ukázaly co z nich bude ve finále...
toto rozhodně není plnohodnotný květ!

Jinak kytky pěkný, zahrada udržovaná....za mě rozhodně K+

" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff

Hash Berry, KC36, Durban, Widow Skunk aka out 07
KC 36, Purple Widow, Widow Skunk, Durban x Shaman aka out 08
Purple Widow, T.N.R., Monasteria, PPP, Early Bud, KC36, Jock Horror aka out 09
WhiteWidow,Blueberry,MasterKush, Fruit Spirit, TOP44 aka OUT2010

Old Post 07-07-2010 v 14:51 PM
Nesss je offline   Profil uživatele Nesss   Find more posts by Nesss   Foto galerie člena Nesss   Click here to Send Nesss a Private Message   Add Nesss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bublajzna
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Uffff, tak moc díky za uklidnění
Už teda zaštipovat nebudu
A děkuju za pochvalu a karmu!

Old Post 07-07-2010 v 16:00 PM
superhrn
Nový Člen

Karma uživatele superhrn - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Čtu tady toto téma a rychle jsem se letěla kouknout do skleníku a s hrůzou jsem zjistila, že jsem cca 3 dny, co jsem šmikla kytku a už jí začaly růst palice. Takže to je asi konečná že? Ještě že jsem nešmikla všechny. Jsem si toho nevšimla, hlavně že to každý den studuju

Old Post 09-07-2010 v 09:34 AM
superhrn je offline   Profil uživatele superhrn   Find more posts by superhrn   Foto galerie člena superhrn   Click here to Send superhrn a Private Message   Add superhrn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lolotutko
Stálý Člen

Karma uživatele lolotutko - 71% PěstitelskáKarma uživatele lolotutko - 71% PěstitelskáKarma uživatele lolotutko - 71% PěstitelskáKarma uživatele lolotutko - 71% PěstitelskáKarma uživatele lolotutko - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

citace:
Původní příspěvek od Časlove
Čus!
No hodně záleží na genetice, ted by ještě nic (krom autoflover. modelů) kvést nemělo. U noname nevíš nikdy, jak se to bude chovat, tam je klidně možný, že to bude reagovat jen na nepatrný zkrácení dne. Já osobně jsem se setkal s nečasnějšim nákvětem uplně na konci července.
Jestli můžeš tak hod foto!

a preco nie ?
http://grower.cz/forum/showthread.p...9650#post899650

minuly rok tato genetika (early durban x lowrider) x Afgani Erdpurt
kvitla skoro rovnako

citace:
Původní příspěvek od superhrn
Čtu tady toto téma a rychle jsem se letěla kouknout do skleníku a s hrůzou jsem zjistila, že jsem cca 3 dny, co jsem šmikla kytku a už jí začaly růst palice. Takže to je asi konečná že? Ještě že jsem nešmikla všechny. Jsem si toho nevšimla, hlavně že to každý den studuju

moc to prezivas zostan kludna ona ti bude stale rast

Priatelia príde deň
a my takto na jeseň
vrátime sa pre tú pieseň sem.

Zahradka strycka Jonatana 2010
Medikit/Doctor CBD Microgrow
Dinamed cbd plus/Critical+ 2.0 / 150W LED

Old Post 09-07-2010 v 10:13 AM
lolotutko je offline   Profil uživatele lolotutko   Find more posts by lolotutko   Foto galerie člena lolotutko   Click here to Send lolotutko a Private Message   Add lolotutko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lolotutko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
superhrn
Nový Člen

Karma uživatele superhrn - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Moc děkuju za uklidnění.

Old Post 09-07-2010 v 10:28 AM
superhrn je offline   Profil uživatele superhrn   Find more posts by superhrn   Foto galerie člena superhrn   Click here to Send superhrn a Private Message   Add superhrn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 15

Držím palce.. Máš to moooc pěkné

Old Post 10-07-2010 v 12:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:38 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás