Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po dlouhe odmlce mensi update. Kytkam jsme postavili novej domov a jeste se nam do nej vesel malej box na Chronic, Rhino a Mountain Jam.
Hnojeno Plagron Alga Grow+Bloom, BioBizz Grow+Bloom
Po delsi odmlce posilam nove foto. Kytky si hovi ve foliaku s vlastnim sluncem, dokonce se do nej jeste vlezl i maly box, jehoz osazenstvo je Chronic, Rhino a Mountain Jam. Zalivka vseho kazdy den, hnojky BioBizz Grow+Bloom, Plagron Alga Grow+Bloom v rozumnem davkovani. Brzy zacnou velke kytky dostavat i PKcko...
normalne se to prikryva plachtou...sviti to jen pres den od 7.00 do 19.00 a sousedi okolo zadni nejsou, takze v klidu, nejde tam videt z ulice, ani z jine strany...
Tak ono je to zakryte porad, jen to na tech fotkach bylo odkryte..ja pro ne to denni svetlo nepotrebuju, kdyz je tam sodik, takze nejaka extra prace s tim neni...
Zdar Kalfas, máš to pěkný. Sice tošku prasečina ale předpokládám že když svítí slunko, tak to nezapínáš ne? A s tím škatulkováním bych to nehrotil. Pak ho zas někdo napadne v indoorech že je to z části out atd. Pokud to ale jede pořád slunko neeslunko, tak bych si dal raději zevnitř fólii aby neunikalo drahocený světlo a napral bych to jště víc kytkama.
Thread zustane kde je,kytky jsou venku,že na ne pečou lampy už je vec druhá
Jinak zajímavej počin,jsem zvedavej na vysledek.Jak už je napsáno pokud svítí slunko,tak bych to ani nezapínal.Na druhou stranu ted svítí málokdy celej den,tak težko říct co je efektivnejší...
Mr. Kalfas pokud potřebuješ neco promáznout hod mi pmko.
Původní příspěvek od H.U.L. Zdar Kalfas, máš to pěkný. Sice tošku prasečina ale předpokládám že když svítí slunko, tak to nezapínáš ne? A s tím škatulkováním bych to nehrotil. Pak ho zas někdo napadne v indoorech že je to z části out atd. Pokud to ale jede pořád slunko neeslunko, tak bych si dal raději zevnitř fólii aby neunikalo drahocený světlo a napral bych to jště víc kytkama.
Ahoj, kdyz je slunecny den, tak se plachta oddelava, otevrou se ventylacky a lampy jsou vyple (prave proto si to skatulkuju do outdoor galerie). Vic kytek by se tam samozdrejme vlezlo, ale tezko by se to zalivalo a byl by tam celkove horsi pristup, tech 15 nam bohate staci, uvidime pristi rok, treba to prehodnotime a pridame... :-) Ta folie by se tam sice dala dat, ale oproti poslednim fotkam uz jsou ty dve lampy podstatne niz, takze svetelne ztraty nejsou nikterak velke. Uvidim, popremyslim, mozna tam bilou agro folii dam, jeste nejaka zbyla :-)
No a já abych se přidal tak řeknu že to je pěkný, sklizeň bude jistě velliká, ale přecejen je podle mě nesmysl svítit 3ma šetikulema venku...
Podle mě má sluníčko stále sílu, a mrak nemrak, kytky nějaký to světlo maji... Jooo když to někdo chce mít extra, pak tam ty lampy šoupne a přisvítí... Předpokládám, že když už pan Majitel (mr.Kalfas) má na to aby svítil venku, mohl by svítit klidně i uvnitř a mít tak jedny kytky venku a jedny doma pod lampou... Je pravda že mě taky štve že je stále pod mrakem... Ale bobtná to... Takže nic proti nikomu tady nemám, jen sem si to celý přečet, a tohle je můj názor...