Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Omlouvám se že sem fotky nedávám v menších časových intervalech, ale rychleji to nestíhám. Jinak na obouch kytkách aplikuju FIM. Hnojeny byly první dva týdny Plagronem Roots a pak už jen Plagronem Terra grow. Žádné nemoci ani plíseň jsem při poslední kontrole nenašel. Kyku č.2 jsem spálil, takže jsem ji nějak extra nefotil, na konec se ale chytla a dokonce dohnala velikostí i tu druhou.
Tak přikládám dalších pár fotek.. Jsou to dva dny staré snímky.
Foto č.1 - Mataro1
č.2 - Mataro 1
č.3 - Mataro 1
č.4 - Již znovu rozjeté po spálení M.2
č.5 - M.2
No, tak jsem dnes oběvil svině svilušky.. Jsou sice jen malinko znatelné škody, ale... Takže mi začíná nekonečný boj. Jen přemýšlím jestli na ty mrchy nasadit tabákový výluh, nebo chemku (chemku volím až na posledním místě).. Nějaké doporučení prosím??
Doporučuji Omite, sice chemka, ale úspěch zaručen. Dvakrát sem důkladně postříkal a byl klid. Postřik se opakuje tak po 3-5 dnech, protože působí jen na pohybující se stádia.
Záleží podle podmínek jaký panují: vlhko a zima spíš počkat dýl, sucho a teplo tak ty tři dny
edit: Jo a abych nezapoměl důkladně pročti příbalovej leták!!!
Tak jsem se po nějaké chvilce rozhodl nahrát pár fotek.. Holkám se daří, a žádné jiné promlémy než svilušky nejeví, jen M.2 se hodně táhne do výšky, protože nemá dostatek slunka..
Omlouvám se že jsou kyti ,,na ležáka´´, snažil jsem se to napravit, ale nějak mi nejde se s tím domluvit.. Jinak foto č.1 a č.3 je M.1 a Foto č.2 Je M.2
Nové fotky jsou zde. Holky jedou brutálně do pater a M2 konečně přestala táhnout za světlem. Hnojky Jsou neustáke Plagron terra grow. Na svilušky jsem dnes aplikoval Omite, tak uvidím co to provede. Kytky jsou jinak vitální, krom svilušek zdravé, krásně voňavé a parádně prorostené
Tak jsem před chvílí FIMoval slečny.. a tak mě nenapadlo nic lepšího než chytit ty odfimované vršky, fouknout je do mikrovlny, ubalit z nic osobáčka, dohulit ho do půlky a počkat.. Velkmi zajímavý výsledek, těšim se na sklizeň
Původní příspěvek od pasherackej Tak jsem před chvílí FIMoval slečny.. a tak mě nenapadlo nic lepšího než chytit ty odfimované vršky, fouknout je do mikrovlny, ubalit z nic osobáčka, dohulit ho do půlky a počkat.. Velkmi zajímavý výsledek, těšim se na sklizeň
Nic proti, ae listy jsou celkem toxicky.. takze jestli chces bolehlav smele dotoho Jinak pekny zdravy slecinky mas.)