Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Společně s uživatelem "michaw" Vám předstvujeme náš pokus nazvaný "Z OUT DO IN - JEDINÁČEK POD ČTYŘKULÍ".
>>> SKŘÍŇ:
- darkbox 60x60x140, vložen do výklenku na špajz
- ventilace - odtah pacháč-UFO-výstup na fasádu - přítah pasivní
- osvětlení - cooltube + 400 w květové spektrum
- nádoba, substrát - cca 40-50 l pytel ze syntetické tkaniny, mix od BIOBIZZ lightmix a allmix.
>>> POSÁDKA:
- je to takový kříneček, jeden maximální kus rostliny ze semínka hemp star, oprcaného buď sensiskunk nebo whitewidow. kdo ví...
- vyrostlá a trpělivě větvená pod sluncem někde na vysočině, následně převezena pod lampu do matičky stověžaté. něžné větvení pokračuje...
...
- tak foto č. 1 - pěkně macatý stonek, co říkáte?
- foto č. 2 - pěkný klasický záštip...
- foto č. 3 - jedna větvená větvička
- foto č. 4 - první znaky toho, že to je holka, tzv. pre-flowers. každopádně díky sinuhetovi za tento thread: http://grower.cz/forum/showthread.p...7710#post177710
...za klíčení, růst, záštipy, větvení a vlastně celou kytku může "michaw". dejte mu K+!
..tak stáří rostliny je dnes tak cca 3 mesice, sázelo se v průběhu března 22 semínek, některé to nezvládly a nakvetly, některé jsem svoji neobratností poškodil a selekcí byla vybrána jedna jediná vhodná na umístění do weenovýho boxu který byl zrovna nepoužíván..ostatní rostliny jedu out tak uvidíme, ale po kroupách který tady u nás minulý týden proběhli nevim, nevim..
- hned po přemístění do boxu se najelo na 12/12
- a musíme věřit že se nám tam žádný breberky neobjeví, případně to pak muset řešit postřiky, což bych ale nerad..
zdravím po víkendu.
..jsem to schválně kontroloval, breberky nevypadaji, že by se nastěhovali. ze začátku se tam poflakovali cca tři mravenci, teď už jsem je chvíli neviděl, se mají dobře doufám...
..jinak jsem musel trochu zvednout lampu, i při intenzivním ohýbání se krapet vytáhli (ale v normě)..snad to prosvítíme
..pekny, ale nejsou vrcholky moc blizko lampy? ..jaka je teplota pri vrcholcich?
..ptam se ze nemam skusenosti s cooltube, a zda se mi to docela blizko..?!?
--jinak celkové foto rostliny by potesilo--na to ze je tam sama je jí docela plno--to ctyrkilo ji zjevne svedci
zdar ty bejku! no lampu jsem zvyšoval už dvakrát (ne, třikrát), ty mrchy se pořád tahají nahoru. ale teplota je na naše poměry ok = 29 - 32(max) C přes tyhle horké dni, ta cool-trubka to zvládá dobře...
a kytičky je plná skříň, už není kam roztahovat...
zdar pane michaw. fotky jsou teď problém, odešla mi karta do foťáku. musím schrastit novou.. a teploty jsou brutální... ale nevypadá, že by nějak trpěla květina...