Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Grower.cz sledumjem uz asi od roku 2005 ,ale zaregistrovasl som sa az dnes. Chcem sa tu podelit o svoj tohtorocny outdoor. Bude to 3. rok co pestovanie beriem seriozne a davam to sem preto a by ste mi pomohli vychitat nedostaky. Takze s kritikou nesetrite.
trochu neskoro ale davam sem starsie fotos z tejto sezony ,,,tento rok nadej vkladam do tychto modelov Purple Widow (De Sjamaan), Holland Hope a Durban Poison (Dutch Passion) ,,plus s kamosom este idem 2 kytky Voodoo (Dutch Passion)
Zatial som toho moc nenafotil, ale chystam sa urobit zopar kvalitnejsich zaberov.Mam este jeden moc pekny flek a esdte zhruba 10 kytiek pripravenych na presadenie,,tie pojdu na treti flek. Substrat ktory mam na tom mieste sa sklada z urodnej cernozeme co tu mame na poliach, prirodna raselina + kupovani substrat na izbove kvety + prirodne hnojivo slepacince a tak.
Hnojit zacnem az vo faze kvetu a to urcite Alga-Bloom, mozno este nieco k tomu. Na rast zatial nehnojim lebo by to bolo asi az moc velke potom (a to nepotrebujem), stavbu to ma dobru aj bez toho spolieham na slnko a zem.Informacie o aktualnom stave, cize kolko kytiek a z akych modelov momentalne mam uvediem az po najblizsej nasteve flekov,, zatial tu na severo-zapadnom slovensku prsi takze mozno tam zajdem az cez vikend.
Dnes som bol na svojom fleku cislo 2. Kytkam sa zatial dari velmy dobre,, pripajam aj zopar fotiek ,,,za ich kvalitu sa ospravedlnujem, bolo to fotene narychlo obycajnim mobilom ,,,ale aspom nieco
dnes som bol pozriet flek no.1 ,,,tie najvyssie su uz nad 2m
,,este by som mal jednu otazku bo sa chystam nakupit hnojiva,,, chcem alga bloom (pripadne aj phyt-amin) a k tomu chcem vyskusat stimulator PK 13/14 od atami ,,,mate s tym dake skusenosti?? ,,znasa sa to dobre ,nespalim to alebo tak??