Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Určitě se vám stává, že když ste zkouřený, máte hlad! Povězte co jíte. (ne co vyrábíte z hulení, ale co jíte když jste zhulený)
Mě strašně chutnaj arabský placky s hermelínem a borůvkovou marmeládou od HAMÉ zapečený minutu v mikrovlnce. Potom je strašně dobrý mlíko s ukrutnou dávkou hroznovýho cukru. Sklenici od marmelády vypláchnout mlíkem, je to dobrý, ale PLNOTUČNYM, je lepčí. Nebo vlastně uplně všechno, co se poflakuje po bytě.
Grow&Eat with peace! štěpík..
štěpík..
MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ VARUJE:
HULENÍ ZPŮSOBUJE ZHULENOST.
---
Smoke&Connect-CZFree.Net
ouuu díky, sqelí.... Dement jsem, to jo. ALE KURVA DO PÍČI NELŽU! Vole a ty si pěkněj chudák, když se tu navážíš do lidí, jako jsem já. Možná dementních, kerý neuměj hledat, ale co rozhodně nelžou.. Díky..
štěpík.
štěpík..
MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ VARUJE:
HULENÍ ZPŮSOBUJE ZHULENOST.
---
Smoke&Connect-CZFree.Net
Ja sezeru na co prijdu a nejbrutalnejsi sou pro mne chipsy pokud je dostanu do ruky musim se krotit jakosvine jinak sem schopny je schroustat brutalne rychle :-)) a jeste se pritom udusit!!! jinak vecinou mam zizen tak je super zeleny caj + medik a nebo nleko :-))
Takze dobrou chut a prima kour !!! :-)