Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze tento rok som sa rozhodol zakupit 5 semien Skunk#1 od Dutch passion.Je to moj prvy grow z original semien(predtym len noname).Tesim sa na vase rady a hlavne na uspesnu sklizen..
Hnojiva
Na rast mam Kristalon jahoda+vyluh z kopriv.
Na kvet slepicaky.
Rastliny uz maju cca. 1 mesiac ale zatial nemam poriadne fotky(FOTKY PRIDAM V UTOROK). Jednu som nahodou zlomil pri presadzani a neprezila to...Noname dam naklicit iba dnes.
Tak dneska som bol pozriet moje ratolesti....Uz 3 den nonstop prsalo zaplavy a povodne vsade naokolo tak som sa obaval ze ich zaplavilo..Ale dneska konecne trosku vyslo slnko tak som bezal pozriet..Vyzeraju celkom pekne ale rastu pomaly..Podla mna to bude tym pocasim..
Taakze dneska som bol pozriet na mieste a zostal som dost prekvapeny..Rastliny sa krasne chytili a rastuu ako divee...Pred tyzdnom som ich pohnojil hnojivom AB (neviem uz presne nazov toho hnojiva ale viem ze je na rast).Najvacsiu kytku som zastrihol..Taakze kochajte sa a hodte nejaky komentik..
taaakze dalsi update mojich krasavic...Uz dlhsiu dobu krasne svieti slniecko tak som ich bol trosku zaliat..Najvacsia kytka ukazala pohlavie a je to samicka..Ostatne kytky zatial neukazali..Sorry za kvalitu fotiek ale nemal som zosebou len mobil..
1. Skunk- pekne rozdvojena a pritom som ju ani nezastrihol..
2. Najvacsia Skunk#1 (samicka)
3. Ta ista z ineho pohladu
4. Dalsia zatial bez zastrihnutia
5. Skunk#1 na inom mieste,v inej hline a vo vedre.Chcem ynej spravit taky kricek a zatial sa mi to darii..Bola zastrihnuta iba raz a krasne sa rozvetvila..
Taaaak dlasi update..Kytky vyzeraju spokojne a pekne rastu..Dneska boli opäť pohnojené nejakym hnojivom na rast..Samce sa zatial neukazali ale počítam že čoskoro sa ukážu..
1-3 Kytky na poli...
4- Kytka vo vedre.Je krasne rozvetvena len to nevidno dobre na fotke..
Tak a mam pre vas dalsi update zahradky..Kytky maju pomaly zasebou 3 mesiace rastu..Jedna samicka je uz 100%tna..Samci sa zatial neukazali..Zatial som hnojil len 2-krat hnojivom Cererit(nejake hnojivo na rast).Myslim ze zatial sa im dari celkom fajn.
FOTO:
1-2 Kytka vo vedre..Dal som jej nazov Huge Sativa..
Určitě bych ještě počkal vypadá to na samici. Al celkově je máš takový řídký, já letos taky jedu Skunk 1 ale vypadá teda ůplně jinak, 180 cm hustá jako svině velké množství výhonků a paliček....... no ať se ti daří