Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau normálně sadím ve skleníku,ale vlezly se mi tam jen 4 kytky,tak jsem dal jednu do květináče .jenže jak všichni víme ,tak nám počasí v poslední době moc nepřeje ,tak jsem výtáh starou 250 w sodíkovku co byla kdysi ve veřejném osvětlení,že to trochu přisvítím a začalo to krásně růst,tak už jsem to pod ní nechal a jedu jednu kytku indoor
dnes jsem koupil HESI BLOOM COMPLEX A HESI FOSFOR A DRASLÍK DOPLNKOVÉ HNOJIVO apřepínám to na květ,kytka je zasazená v plagronu roayal mix říznutý se zahradním substrátem 80 a 20%.30 litrů květináč,jedu ze semínka od paradisse seeds,objednané z amstru ,přišli za 10 dní a krásně vyklíčili všechny a jedou perfektně,ale jen tahle je indoor
jeste bych to rozhodne neprepinal nech to povyrust parkrat to zastipni a poradne to roztahuj do stran at to udela pekny kerik a vynos bude mnohonasobne vetsi
pokud to mas uz preple na kvet tak si myslim zes to zbytecne uspechal ale co uz... ted to jeste tak tyden klidne hnoj na rust a pak tam davej hnojivo na kvet.
preju mnoho zdaru
ještě jsem to teda nepřepl,když si napsal ,že je brzo,takže hnojím pořád růstem.myslíš ,že z toho něco bude pod tou 250 w lapmičkou ?a když to není v boxu?roste to pěkně jinak,bez problému.máš z 250w něaké zkušenosti?potřeboval bych vědět ,kolik sežere ta 250w elektřiny za ty 3 měsíce zhruba,já mám totiž proud jen za2.30kč takže bych chtěl spočítat jestli bych to uživil,kdybych jel normálně indoor celý rok.dík za rady ,posílám foto.
zdar,až přepneš tak hnoj ještě cca 10 dní růstovejma.Vyhneš se v pozdější fázi deficitu N.
edit : elektřinu si spočti sám máš 250w takže spotřeba je cca zhruba 0,250kw za hodinu. což je za 10hodin 2,5kw easy.
takže zatím jsi v tom při svícení 18 hodin deně po dobu 25 dnů (18*0,250kw) * 25 dní což je 112,5 kw takže zatím v tom lítáš za 260 kč
dík ,to je přesně to co jsem potřeboval vědět tak já jdu počítat ,jo a ještě taková maličkost ,jak vysoko mám mít tu lampu nad vrcholkem,je asi tak 30 cm,není to moc nebo málo?díky za odpověd