Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim. Sehnal jsem si na pár dní od známého 250W sodíkový set - ozkoušel jsem ho už u něj doma, pak i krátce u mě doma. Poté co jsem světlo umístil tak jak jsem potřeboval jsem ho už přes spínačky spustil a ono nic. Jediné co se děje je, že mi vrčí zapalovač - konkrétně odsud http://www.dakof.cz/ - TRZ 12. Výbojka nenaskakuje, pouze vrčí onen zapalovač. Mám to brát tak, že právě odešel do věčných lovišť?
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
presne jak pise Mr. Knorr, taky se mi to stavalo pri spatnem zapojeni - prekontroluj vse jeste jednou, zvlaste pak zapojeni na samotnem starteru a tlumivce(pokud mas s vice nez 2 vyvody), jestli mas dotazenou vybojku v objimce, atd... a melo by to byt ok..
pripadne to cele vyfot a priloz schema podle ktereho jsi zapojoval a mrknem na to
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Jo dík. Ještě pro upřesnění bzučí jak startér tak i tlumivka(myslel sem, že jenom startér, ale když sem je dal od sebe tak sem zjistil že i tlumivka). Mění to nějak situaci? Doufám, že ne. Zítra jdu koupit novou výbojku a pokud to nepomůže tak to o víkendu nafotím a uvidíme co se teda děje.
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
jo a tlumivky bzucej, je to tim ze skrz ne prochazi proud kterej 50tkrat za vterinu zmeni polaritu a tim padem se meni smer magnetickyho pole generovanej tlumivkou a tim padem ty zelezny platky v tlumivce vybrujou podle toho jak se meni to magneticky pole... sry neumim to lip vysvetlit
Tisková oprava:
Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem
uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd.
Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd.
Všem obyvatelům Brd se hluboce omlouváme.