Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vstekych a prosim o pomoc. kamos mi nedavno doniesol 3 semienka z modelu co kupil v Mozambiku...ten model bol uplne cierny a vravel este ze take nieco dlho nehulil..masaker... som to trocha checkol a mam pocit ze doniesol semienka z povodnho modelu zvaneho Black maconde...ale neviem o nom najst ziadne info ohladom doby dozrievania... ak by ste mali nejake info alebo napady co stym tak pls dajte vediet..
asi to aj tak spravim ..lebo je to asi povodna landrace..a taku genetiku je skoda skurvit...mam v plane to dat pod lampu, vyselktovat,, spravit semienka..a sirit dalej...lebo take nieco sa mi do ruk asi uz nedostane...ale je tu problem nieje lampa ani priestorr..