Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, rozhodl jsem se že můj druhý grow prezentuji zde na groweru.
takže tedy, mám:
osvětlení - 400w HPS Salvania Grolux, jedno kolo jetá
ofuk - prozatím jeden větší pc větrák
rozměry skříně - napíšu až změřím :-D (brzy)
hnojky - zatím od AH bloom a grow, během dvou týdnu snad dokoupím micro a nějaké enzimy
osazenstvo - 5x White Widow, 3x Jorges Diamonds, 3x orange bud, vse ze semínek
kytky jsou zatím v 6 dnu růstu, mám v plánu je tam nechat alespon 16 dnů at pořádně narostou
Jestli jsem dobře čet tady v nějakým threadu tak od semínka rostlina dosáhne pohlavní dospělosti až po třech týdnech růstu, ale jestli myslíš šestnáct dní plus těch šest tak je to v pohodě.
Ať se daří!
potreboval bych jeste poradit, listy se mi zacinaji jakoby padat dolu ale nejsou nijak zvadle, jakoby to rostlo normalne ale ty listy se proste kaci dolu, nevite cim to ??
Hoj... neviem podla mna sú moc malé na prepínanie
a ked to je pod 400W svetlom už 21 dní?! tak to nebude všetko v poriadku
meriaš PH? teplota?
držím palce
PIC
Power [▂▃▅▆] 100%
Energy [▂▃▅▆] 100% Parfumy RQS Special Queen 014 Prečo ludia pijú a Soferujú. Ked môžu huliť a lietať?
je mozne ze pri presazeni sem poskodil u par koreny tak moc dobre nejdou ale ted uz rostou docela v pohode,ph nemerim,teplotu taky ne, kdyz dam ruku na vrch nejvetsi kytky tak je tam neni vubec horko, fouka na ne vetrak z venku a box je otevrene z casti takze de horko ven
dnes 12 den květ, zatím jsem poznal ze vsechny 4 orange budy jsou samice, z ww ukazali zatim dve a taky samice,zbyvaji jeste tri ww no a JD jeste neukazal ani jeden
chtěl bych vás požádat o radu, jsem v 21. dni květu a chtěl bych je přesadit do větších květníků jelikož to kde sou je už celé prorostlé, moje otázka zní, ovlivní přesazení nějak negativně kytky ?
Původní příspěvek od Felen chtěl bych vás požádat o radu, jsem v 21. dni květu a chtěl bych je přesadit do větších květníků jelikož to kde sou je už celé prorostlé, moje otázka zní, ovlivní přesazení nějak negativně kytky ?
no resadit si je mel pred prepnutim. kytka kdyz ji presadis zacne solit prave ten korenovy system a na chvili se zastavi. kolikatky mas ty kvetinace? jestli to je nejaky fakt maly obsah tak bych je presadil i tet. jestli maji trocha vetsi treba takovych 3,5l by jim stacil ale zase bys musel lit vice hnojek at je zasobis zivinama
no ja bych to presadil urcite - jen jsi to mel udelat o dost drive, kytka nema kam korenet = sekne se v rustu - ted uz je docela pozde ale urcite lepsi nez nechat tak - misto na koreny je zaklad, stejne jako poradna klima