Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíme všechny growery, growerky a milovníky kytiček
To, že už venku začíná být hezky, asi nemusim nikomu připomínat, takže nechám keců a konečně začnem!
Celkem jsme dnes vysázeli okolo 30 kusů... ( viz. foto ).
posypat okolie FERRAMOLom..Drveným kameňom, škrupinkami z vajca, konárikmi z malinčia, rozdrveným sklom, vapnom. etc. urob koridor okolo rastliniek alebo kvetinacov.alebo vykop jamu na 7dcl flasu od zavaranin..nalej do nej pivo...uvidis ako ti tam polezu a budu sa topit..toto mi fungovalo...
Na tý první fotce, jak je zapíchlej ten klacek a na ňom je takovej ten chuchvalec, tak to je ovčí vlna ( zkoušíme jesi se osvědčí proti zvěři )
No nic tak zatim papa
Naposledy upravil Sixtyklada 22-05-2010 v 16:39 PM
Kytky se začínaj pomalu rozjíždět, ikdyž to kvůli tomu počasí neni úplně vono... Dneska sme si udělali menší výlet a vysadili sme 7 kytek na další místečko v pěkným křoví, sice sem moc nesvítí ( cca 4 hoďky denně ), ale za to je dost nenápadnej... Je to ale malej flek, cca 2,5 x 1,5 m... Nasázeli sme sem, ale víc kytek, aby tu vůbec byly nějaký samice... Jinak bych řek, že ideální místo je tu maximálně na 4 kytky ... Jináč hlínu sme použili tu co byla na místě ( nevypadala tak špatně ), jen asi bude chtít drobet přivápnit a taky víc hnojit...
Jináč příště, jesi se umoudří počasí, by už měly bejt fotečky z rozsazování na všechny ostatní fleky... No uvidíme...
Naposledy upravil Sixtyklada 03-06-2010 v 19:07 PM
po delší době jsem se konečně dokopal k tomu, že si udělám menší výlet na kole, objedu všechny políčka a přihodim sem nějaký fota...
Hned na začátek bych chtěl říct, že kvůli debilní práci neni na kytky moc času, tak to možná kvůli tomu drobet vypadá....
To ale neznamená, že nestíháme jedenkrát tejdně hnojit, zaždibovat a trhat samce
Naposledy upravil Sixtyklada 28-06-2010 v 21:52 PM
Na tomhle fleku bych rád ukázal, jak pěstování marihuany rozhodně vypadat nemá...
Boužel sem tohle místo drobet přecenil... Když jsem sem po dvou tejdnech od vysazení přišel a kytky vypadaly úplně stejně, začalo mi to bejt divný...
Za prvý jsem zjistil, že sem nesvítí prakticky vůbec, možná hoďku denně, za další, ta zem taky asi nebude úplně ideální a nepomáhá tomu ani celkem luxusní hnojivo...
Jo a nejhorší věc je, že pod některýma kytkama si dělaj chodbičky myši, takže prostě plong...
Jediná pozitivní věc na tom je, že je to fakt luxusně schovaný, ale to je celkem prd platný mno...
Prostě škoda kytek mno, ale tak třeba z toho celkem 20 g bude...
Jinak, proběhla tu selekce, takže už je tu jen 6 kytek ( 3 x LK, 2 x E-rocket a 1 x B52 )
Naposledy upravil Sixtyklada 28-06-2010 v 21:56 PM
Na těch fotkách to vypadá, že jsme tam tu kukuřici okolo takhle vytrhali, ale takhle řídký už to tam bylo... Ale nikdo by to najít snad neměl, i já sem to tam další den po vysazení skoro nemoh najít, no uvidíme
Jinak celkem je tu 9 kytek, z toho naše jsou 4 a 5 kámoše...
My tu máme 2 x Super skunk a 2 x E- rocket ( snad )