Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vsimam si stejneho `problemu` jako Carlos- diskusni forum taky podle me neni chat, atd... ale co treba to resit ? Myslim si ze zrizeni chatu by nebylo na skodu. Odlehcilo by se foru a o sblizeni komunity se nemusim zminovat. Ze by to bylo technicky neprakticky se mi nechce verit a softwarove to taky problem neni. (klidne bych to zmak i ja). Nedavno jsem se sesel z clovekem z Allhighseeds a nase debata se mi zdala velice plodna. (ps. diky za oranges- uz klici-fotecky budou <grow report A-Z!!,a co moravsky modilek?) Proc jsem si s nim nepokecal uz driv, treba na chatu u vas (kde jinde?? ,-)
Jinak je grower parada. Dozvedel jsem se vecy ktery by me driv proste nenapadly.
Bylo by myslim dobre setridit informace o zakladech pro zacatecniky- Jaky svetla, puda, jsou `nej`- takova abeceda pestitele- vzdyt "bojujete za legalizaci tim ze ucite lidi pestovat..." ne?
Jinak fandim, urcite se ozvu. Cauky freefood.
Čau Freefoode,
nápad s chatem asi brzy realizujeme. Je to jedna z možností jak oddělit "pokec" od informačních fór. "Abeceda pěstitele" - ta myšlenka se mi líbí. Nejdříve něco podobného rozjedeme formou příspěvku ve fóru plného často kladených otázek a odpovědí pro začátečníky. Určitě by se to časem dalo předělat do rozumnější databáze a fajnovýho enginu.
Zatim...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy