Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prodává se kdekoliv v zahrádkářství nebo jsem ho viděl i v takových těch oldschoolových drogeriich..Malá krabička se 3 pytlíkama, necháš rozpustit s vodou v rozprašovači a je to!! No a pak se doporučuje udělat to třeba za týden znova..
Jinak být tebou tak to udělám co nejrychleji,protože svilušky vysávají živiny z listů, ty tak značně slábnou a tim i celá kytka..:-(
Bohužel jsem nikde v zahradnictví nesehnala Omite...tak jsem musela vzit jiny postrik proti sviluskam.....je to tyden co jsme je pokropily a vypada to, ze svilusky jsou pryc...
Nechci nic prorokovat, hlavně ne ty špatný věci, ale! Jestli máš ještě nějakej postřik proti těm mrchám, tak to zopakuj, ikdyž se ti zdá, že tam nejsou. Já osobně sem se jich zbavil, až po 6 měsících, co jsem je ve skříni měl (zbral právě až Omite, ale po kažým stříkání i jinejma chemickejma srá.... to vypadalo, že všechny svilušky chcíply, jenže to tak opravdu a bohužel jen vypadalo). Vyndej kytky pokud můžeš, pořádně si vytři celej pěstební prostor. A rozhodně 1x to postříkat nestačí, alespoň to je má zkušenost. Samozřejmě by bylo hezký, kdyby všechny pochcipaly, přeju ti, aby to tak bylo.
asi tak jak říká aien.chce to dělat delší dobu například 2x tejdně po dobu 14 dní jinak se jich jen tak nezbavíš.sou to kurvy!!když se koukneš do mojí galerky tak tam uvidíš že sem bojoval se smutnicema a stejně sem se jich nezbavil.až nakonec mi pomohly hlíštice ale stejně už bylo pozdě,protože sem sklidil.fakt radši todle nepodcenovat!