Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čus potřeboval bych poradit protože jsem jel 3 sklizně s analog. spínacíma hodinama a ůplně v pohodě.. Mám lampu 150w a najednou z ničeho nic to přestalo to světlo zhasínat prostě to svítí ale nezhasne což je probllém.. tak jsem koupil nový a normálně větrák tam funguje jina lampička tam funguje ale tu sodíkovku to prostě z ničeho nic NESHASNE... ale předtim mě to normal shasinalo.. Tak mě napadlo jedině že by se posral kabel od lampy.. Může mě někdo RYCHLE PORADIT protože to nemůžu vypínat a zapínat ručně... DIk...
těžko říct Dobby co by to mohlo dělat.Káblíkem to nebude.
Každopádně doporučuju digitální za cca 200kč na který je spoleh..analog bych použil fakt asi jen na ofuk nebo zvlhčovačku
Máš to na boku přeplí na časování?sorry blbá otázka ale snažím se eliminovat pi*oviny
Edit:kolega mě předběhl
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
Ne ne tímhle to není právě... Fakt normálně to předtím šlo všechny parametry souhlasej a ještě k tomu když tam hodim větrák tak ten to zapne i vypne.. Jako takovou haluz sem neviděl... Jedině zkusit ty digital ale obavam se že by to mohlo dopadnout podobně.. Ještě nějaký nápady.? Fkt mě to sere... =)
jako když na ty hodiny hodíš lampu a větrák tak to vypne větrák a lampu ne?
El teda moc nerozumím a tuším že to utáhne 16A a až 3500W takže lampou to nebude-ale je fakt že sem tohle nikdy neřešil páč jim nevěřím po pár dnech 24/0
to werd - Nene já sem to právě děl samostatně nejdřív větrák ten to vyplo i zaplo a pak sem to vypojil zapoji lampu a jen to rozsvítí ale neshasne... Takže to je fakt demence...
Asi bych to viděl stejně jedině zkusit vyhodit analog a hodit tam digital a snad to bude v poho.. Jen mě je divný že předtím to tři sklizně šlo bez problémů...
no to si měl štěstí...já s ním křápl o zeď po týdnu
digi je supr že maj víc řežimu který aktivně používám posledních pár dní a zapínám a vypínám pro kytky neplánovaně lampu
je to bezny, proste tyhle obycejny casovace (manualni i digitalni) nezvladaj spicku pri nahozeni sodiku.. pak se to teplem spoji takze uz to nerozepne...
porid jsi casovac profi se stykacem, to je jediny spolehlivy reseni...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy