Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, mám problém s kytkama - jsou strašně slabý, vytáhlý a postupně odumírají Mám je venku (fotka je z garáže, kam jsem je dala dnes protože strašně fouká) v květináčích. Zalívám je tak jednou za dva dny aby nebyly moc přelitý. Čím to je, že jsou tak strašně slabý a umírají? Díky za pomoc
no to je docela možný, už jsem je přesadila do směsi co je víc vzdušná. ale bojím se že už to nepřežijou :/ jinak všimla jsem si že asi dvě mají takovou prasklinu ve stonku, jako když se třeba zmáčkne stonek pampelišky a ten praskne. tak nevím no, snad jim ta změna pomůže, i když to pro ně možná je trochu velkej šok
No , presad je do jineho kelimku (užší , vyšši od jogurtu atp) a dej i hlouběji do země , do ty hliny nasyp aspon neco perlitu a pisku cca 25% aby to bylo troch vzdušny , zamíchej to , takhle tak kytka je uplne zabetonovana uz podle fotky , tu speji jim tam nech a neprivazuj je od toho mas ty praskliny a klidne je nech venku at na ne poradne fouka , cau Hlava