Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nastal mi problém chystá se moje první sklizeň a já zjištuju že to nebudu mít čim zvážit, proto se vás ptám jestli někdo nevíte kde v Praze seženu digitální váhu s přesností tak na desetiny gramu. ???
A na kolik mě přibližně vyjde .......... Předem moc děkuji
Jestli se Ti váhu nechce přímo kupovat (přece jenom nejni nejlevnější) tak bych k jednorázovému zvážení použil jakýkoliv supermarket. Váhy tam maj v zelenině, kterou by jsi mohl pro svojí věc použít (a váží přesně)
Prostě přijdeš, hodíš si tam ten balíček, zvážíš a zase fofruješ pryč a máš jasno kolik vlastně mash g. Já to takhle udělal a nemělo to problema. Je to na Tobě, ale je to jednorázový, rychlý a grátis.
Pokud ovšem chceš váhu používat do budoucna, tak budeš muset investovat.
Hustej nápad. Já jsem to kdysi prubnul v kauflandu. Naběhl jsem tam, zvážil a vyběh přes informace, ale tvrářily se docela divně. Ale moc přesný to nebylo, protože pak jsem se dostal k normální váze (přesnost 0,1g) a pytel co měl v kauflandu 260g měl ve skutečnosti jen 242g.