Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau chtěl bych poradit budu dělat skřínˇ a budu tam mít 150w sodík .
skřínˇ mám představu V,Š,H-66,45,55. chtěl bych vědět váš názor na výšku jestly to není málo abych potom jak kytky budou větší je nepálil ?
No me se to osobne zda malo, ja bych do toho nesel, kvetinace neco meri, neco i lampa a vysledek je takovej, ze by si tam musel mit desny prcky a co kdyz nahodou ti to preroste az ti to poleze usima.
Dle me je to proste malo
Podle toho co tam chceš mít , aby se to tam všechno vešlo ,to máš světlo ty tam chceš výbojku ,ta topí takže budeš potřebovat cooltubu (aby si tam udržel přijatelnou teplotu),dál odtrah ten mužeš dát zvenku, zvlhčovačku tu bys u vnitř mit měl ,ale de to udělat i zvenku. Potom ještě ofuk vevnitř .
Podívej se tu na foru určitě tento problém s prosterem se tu milionkrát řešil
Ten rozmer je v pohode ale ide o to ako to vie clovek vyuzit napr ja pestujem na ploche 40*40 a vyska 60cm ... pod 250w hps ale musel som to zobrat trosku inak sak kuknite odkazy inspirujte sa
tady jsou fotky mé skříně už v ní mám pár kytek
150w sodík-osram,předřadník-layrton 150w,zapalovač-ignitor 100-400w,E40 objímka
2x PC ventilátory 12v 4,8w a 1,2w
substrátbič hlína,písek,perlit
stínítko:samo doma z plechu
tak nějakou krytiku at vím co zlepšit . je to můj první pěst .ostatní informace ještě doplním.
pár jich tam je no name a zbytek jsem dostal od kámoša jako fialky ale nevím co to je ten název odrudy jsem nikde nenašel tak nevím jestly nevíte někdo co by to mohl asi být mělo to hodně fialovy palice
jinak hnojím zatím jenom -agro tyčinkové hnojivo ale mám to jenom na růst a podle peněz pořídím na růst nějaky hnojivo z growshopu,na květ pořídím Plagron Alga BLOOM
nemám ještě vlhkoměr a zvlhčovač,měřím jenom PH a teplotu
je to spíš jenom zkušební grow na příští si pořídím i lepší semínka
prosím komentáře
cooltubu na 150w nepotrebuje, ja som chladil v 80x60x120cm 400W bez cooltuby (tienitko stucco klasik) a to k tomu PC vetrakmi, takze neprehanajte. Ked si zabezpeci odtah 200m3/hod (2x PC fan) bude to mat v klidku. Pocitam s izbovou teplotou.
já mám ted box o rozmerech VxŠxH-130x70x70 a teplota je tam max 28stupnu pres den pres noc je tam kolem 20
moje nejvetsi kyticka ma 12cm - 7pater a už roste dalsi byla zasazena ohodne driv nez ostatni
prosim komentare at vim co bych mohl udelat lip . dik za komentare
vic fotek mam v galerce