Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny growery.
Někteří víte o prvním growu, který zrovna moc nevyšel, protože všech 7 kyti zhermilo.. No bylo to dosti podivný. Každopádně jsem si sehnal další řízečky, tekntokrát jen 4, od osvědčenýho člověka. Konfigurace se od posledně nezměnila, akorát maj řízky už od začátku zvlhčovačku. To by se jim mohlo líbit.
Osazenstvo je:
2x Mountain Jam
2x Vodoo
Hnojky sem zatím nepoužíval, bo jsem je teďka teprve přesadil, takže jsou jen zalitý čistou vodou s upraveným PH. Jinak mám z minula vše plagron. Bloom, Grow, Start-up, Pythamin, PK13-14.
Jinak mám ještě otázku pro vědy znalé jedince... Nevíte někdo jak bypadá křivka změny hodnoty Ph? Jestli má lineární průběh, nebo jestli první kapka změní Ph více či méně, než kapka druhá? Používám P2O5 od Advanced hydroponics, ale to asi vliv nemá.
jo jo koukal jsem ale to byla podle me vina rezbare,nechapu jak kytka z rezu mohla mit koule.Njn ted us ti to doufam klapne budu drzet palce a sledovat tepeace
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
Jasně, zatím mi to klíčí (skouším to poprvé ,ale asi to v pohodě pude ) udělal jsem na to takovej malej pařeníček ,ted plánuju skusit ještě jahody :-) Zrovna ted začínám další kolo pěstění tak mám v growroomu místo ...
Zdravím groweři... Vyskytl se dosti velkej "malej" problém... Svilušky ty kurvy mi napadly kyti. :-( Nemáte nějaký typ jak se jich rychle zbavit??? Dočetl sem se, že je zabije enormní zvýšení vlhkosti, tak sem dal zvlhčovačku na max a utlumil odtah... Každopádně vás prosím o rady. Každá rada drahá. Díkes