Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim vas, toto je moje tretie micro ( aj ked je trosku vacsie ) teraz som sa rozhodol pre vacsi crepnik a pouzil som odrezane vedro to postaci a zasadil som rovno 4 semena. 2x holands hope a 2x master kush
jj mozno si hovorite, ale ved to je out, ale tak co mam robit ked som ine nezohnal ?
no v kazdom pripade zatial mi vysli len tri, ale o dalsom vyvine vas budem informovat
trosku noviniek, jedna rastlinka sa ukazala ako slaba v stonke a ked som sa jej dotkol tak spadla na bok tak som sa rozhodol ze tu dlhu stonku prykrijem zemou a nech pusti dlhsie korene, a zda sa ze vyslo aj stvrte semeno, aj ked s trochu malym oneskorenim
Zdar ..... vypadaji kytiz trochu zanedbavane ..... alespon bych je rozesadil a dal si pozor na prelivani. Popelem bych radeji moc nehnojil pokud ovsem nemeris furt ph protoze popel je silne zasadity. Parenicek muze pomoc ale kytka musi dychat tak at tam jsou alespon dirky :-)