Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tady se koukněte co muj kamos Mikl vypestoval za kytky za oknem.... Ja jsem osobne nekolikrat smeknul
Nadherny kyticky, tvrdy palice (jako kdyby svitil 400W nejmin)...
Hnojivo jen nejaky BIO... Okno na JIH cely den osvetleny, a svoje urcite dela pece Miklovych prednich koncetin....
Mimochodem tohle je muj 666-tej prispevek a proto zadam numerology, jasnovidce a psychomedia, aby mi predpovedeli co se bude TED dit.... (mimo toho ze si dam ted speka....)
No pokud bych se dlouho neozyval tak aspon vite CIM to bylo 666
Hmm,
Pěkné kytky...to se musi nechat.
Jo a co se tveho pripadu tyce.............neboj...vime o tobe, ale furt jsi tak nejak v normalu..... muzes byt klidnej..........
Jooooo, ale jinak : ,, My nesmime ani naznacovat ),,....
Ty kyti jsou vážně pecka, na to že rostou za oknem. Ty fotky jsou aktualní? Já jen, že mám taky kyti za oknem a právě kvete, což se ale vůbec nehodí v tomhle ročnim období, takže ji dělam umělou noc tim, že jí denně ... nosim do sklepa a ráno zase zpět do pokoje! Je to docela šílený, tahat je takhle každej den nahoru a dolu, ale snad bude stát výslednej efekt zato!
.... .... Tyyy vole, no ja jsem teda kopr. Na co myslim? Sorráč, přestávam hulit! O.K., tak bych řek, že už to asi aktuální nebude. No, stane se. Tak zatim