Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » 1st většejší out 2010
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Paphi
Nový Člen

Karma uživatele Paphi - 0% Pěstitelská

Registrován: Mar 2010
Příspěvků: 2  

Obecné 1st většejší out 2010 Příspěvek č. 1

Vitam vsechny v nove sezone 2010!!!:-P

Tak jen pro info na zacatek todle bude muj prvni out kterej nekde budu prezentovat tak aby ste se nezdesili...bude to spise noname out jako doposud vsechny me outy;-)
Noname semena pestuju rad protoze me vzdy ma co prekvapit a to je podle me na tom pesteni to nejzajimavejsi;-)jinak k nim bude pripojen jeden rez jeste se nevi ceho bude zhruba v pulce dubna a 10ks semen shamana a popr. nejaky sémě kdyz dostanu jeste darem;-)

Jinak jsem udelal malej predpest za okynkem do kteryho jsem se pustil pred cca 14dnama kdy jsem dal naklicit 50seminek Noname (cca 25druhu toho nej co u nas v malem mestecku vyrostlo) a vylezlo z toho neco pres 40 rostlinek takze klicivost na Noname dle me uspesnated si kyticky lebedi v substratu pro balkonovy rostliny s trochou kravskyho hnoje jemnyho pisku a perlitu. Kravskej hnuj jsem pridal hlavne kvuli zvyseni PH.Zalejvam odstatou vodou a pred 3ma dnama sla prvni varka rustovyho stimulatoru na poradny korinky....Jinak kdyz je hezky tak kytky vyhazim ven aby si taky trochu uzili lepsiho prisunu UV...jinak jsou v predsince, ktera je trochu jako sklenik s topenim aby jim vecer nebyla zima;-)...

Dal mam v planu hnojit krystalon-růst a na kvet jeste uvidime, ale urco nejaky BIO + kravskej hnuj az je budu davat ven a dal jeste rybi hnojka a koprivy.

Jinak kde to bude vysazeny? Tak par jich zustane v predsince neco pujde na zahradu neco do foliacku kterej jeste budu delat a zbytek do lesa na 3 mista, ale dve jeste musim najit

Jinak foto dodam az budou kyticky vetsi.
A jeste mam jednu otazku, tim jak to mam za sklem a jeste neni moc dlouha perioda svetla tak se mi jich par hodne vytahlo-> mam dosypavat hlinu nebo je jen dat hloubeji az pujdou ven??
Tesim se na spolupraci s Vama vsema a doufam ze se dockam nejakych rad

Pestu zdar!!!

Naposledy upravil Paphi 04-04-2010 v 18:01 PM

Old Post 04-04-2010 v 17:55 PM
Paphi je offline   Profil uživatele Paphi   Find more posts by Paphi   Foto galerie člena Paphi   Click here to Send Paphi a Private Message   Add Paphi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kaktusx
Stálý Člen

Karma uživatele kaktusx - 60% PěstitelskáKarma uživatele kaktusx - 60% Pěstitelská

Registrován: Mar 2008
Příspěvků: 232  

Příspěvek č. 2

Ahoj, začal si sadiť podľa mňa zbytočne skoro. Na vine ťahania sa za svetlom nie je ani tak perióda, ako celkový nedostatok svetla počas dňa. Ak nemáš možnosť svietiť na rastlinky tak im pridaj hlinu, poprípade ich presaď hlbšie, no počítaj s tým že kým budú vonku vhodné podmienky tak ich budeš ešte pár krát presádzať hlbšie a hlbšie. Ak máš možnosť tak im skús pridať aj ofuk, to im trocha spevní stonky.
Držím palce, nech ti to vyjde
P.S.: Fotky a celkovo témy o tvojich vlastných počinoch v pestovaní patria do sekcie Fotogalerie pod sluncem a nie Outdoor pestovani - sem sa dávajú všeobecné rady a podobne.

PEACEandLOVE

Out 2012 Out 2013 Out 2014 Out 2015 Out 2016

Old Post 04-04-2010 v 21:33 PM
kaktusx je offline   Profil uživatele kaktusx   Find more posts by kaktusx   Foto galerie člena kaktusx   Click here to Send kaktusx a Private Message   Add kaktusx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.8133990 seconds with 26 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív