Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nevim jestli budu mít přebytky řízků od všech těhle třech odrůd
nevím co bude v květnu/červnu a určitě se něco změní..
každopádně pět řezanů od něčeho ti dám, growere .-) ... ale musíš mě seznámit s nějakym novym místem kde celej den svítí a nikdo nechodí
btw co to apollo 11 to by mě zajímalo...si neřek že jedeš do vídně
a celkově víte od jaký seedbanky to bylo?
aha takhle to je...no tak v tom případě máš semínka z kytek který byly z feminizovaných semen minulý rok a zhermily s nej pravděpodobností. at se k tomu vyjádří i ostatní abys věřil že by bylo lepší to zahodit teda asi to bude jen u frisiana, purple1 a durbana (zelenýho)
nevim jak u cheesu, orange budu ... ale zjisti si to protože dávat energii do něčeho co může být posrané jen kvůli neznalosti by bylo škoda .)
a apollo jestli mělo semínka ? nebude to spíš z toho fialovevýho durbana? já v apollu nenašel dosud ani jedno semínko ale je možný že tam přistál pyl z kholy která nakonec nezhulovala...(ne že by khola nezhulovala ale znáte to - f5 je jiný než f1)
Takže takhle to dneska vypadá .... zatím to jsou jen NN a DP a zhruba v druhý polovině března vysázím až ty lepší genetiky.. a nejakejch 10 NN mam za oknem..