Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od lukkkas23 ahoj, to sou fem. seminka?
nechci stourat, ale ty to neprikryvas jeste jednim kapesnikem?
Přikrývám to je jen ilustrační foto. Jinak dávám to za okno, potom do kelímků, do skleníku a v květnu ven. Brzo možná trošku je, ale už mě to nebavilo koukat jen na seminka. Loni jsem dával namáčet ještě o 10 dní dřív. Feminizovaná nejsou, chtěl jsem aby z toho byly semínka na další rok, pokud budou chutnat.
to_Squirrel: ako pises ze kazdu odrodu na svoje miesto - neodporucam. Podla mna je lepsie dat na kazde policko zopar exemplarov...pri pripadnej navseteve coriek tak prides o par kusov z kazdej ale v tovojom pripade prides napr o vsetky WW a neostane ti ani na ochutnavku
Původní příspěvek od acheron to_Squirrel: ako pises ze kazdu odrodu na svoje miesto - neodporucam. Podla mna je lepsie dat na kazde policko zopar exemplarov...pri pripadnej navseteve coriek tak prides o par kusov z kazdej ale v tovojom pripade prides napr o vsetky WW a neostane ti ani na ochutnavku
vdova pujde do skleníku, pro jistotu zbytek na odzkoušená místa kde mi na kytky několik let po sobě nikdo nepřišel. ale riziko je tu vždy. S tím je třeba počítat.
12.5.2010
Aktuální stav:
White Widow 8ks
Great White Shark 8ks
Master Kush 8ks
AK48 9ks
kytičky jsem přesadil do květináčů po dvou-White Widow a Great White Shark
AK48 a Master Kush šli ven na dvě odzkoušená místa.
16.6.2010
Tak po měsíci opět nějaké info
Kytičky se po zastřihnutí pěkně větví. GWS zaštipnuty po 3tim parře, White Widow po 2hem a zbytek ponechán zatím bez.
protrhány první 3 samci, vše pohnojeno krystalonem. Zatím vše beze ztrát u White Widow, GWS a Master Kushe. Políčko AK48 mi zbývá navštívit, to bylo pohnojeno už při sadbě.
Deště už bylo dost, teď ještě nějaké to sluníčko
foto 1) a 2) Master Kush
foto 3) GWS a White Widow
foto 4) White Widow
zdravim te Squirrel, musim rict ze pekne ten strom co spadl na kytky by me vazne nasral, jinak nebylo by lepsi ty GWS a WW rozsadit kazdy do vlastniho ? Uz mas nejaky grow za sebou tak asi vis co delas, ale i tak mi prijde ze kytky uz nejsou tak male a korinky by se jim mohli vklidu proplest. Tak aby sis pak nepridelal zbytecne potize At rostou, nadhera