Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau psicho. No jede ti to zatim celkem v poho, ale ani s tema ctyrma kytickama bych moc nepocital. Vetsinou to byva tak 50 na 50, samci samice. Navic jedes noname, ktery pod lampou pekne hermeti. Mas naky hnojivo taky na rust? Kdy je budes prepinat?
no tak uvidim co stoho bude no,snad aspon ty 3 kytky budou samice tento indoor mám spiš abych pochytal nake skušenosti přišti kolo si pořidim určitě řizky nebo nake seminka z schopu!no a hnojivo mám jenom to bio bloom !no a pravě stim přepinanim vubec nevim asi ještě tak 10 dni to necham na rustu a uvidim ! zitra přidam fotku kyti !a třeba mi pořadiš(poradite) kdy to mám přepnout:P a chtěl bych skusit SsroG jenže nevim kdy to tam mám dat! asi ještě při rustu že ?:P
byt tebou tak si koupim i nejake grow hnojivo. Sice je to grow ale urcite jim budes lit neco kdyz budou kvest at maji dost dusiku nebo ti zacnou pomalu zloutnout odspoda z nedostatku. Klidne si kup biobizz grow za 260 a nebo klidne i fishmix ktery je jeste levnejsi (ale moc nevoni :-))
no ja mám i hnojivo na květ od kamoše ktery taky jede indoor! ale ten nazev hnojiva nevim !tak snad to nebude nak vadit no ! ale vim že je to na dobu květu