Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky Klony byli ve skvělé kvalitě, krásně větvený nebylo třeba. Stejně bych nevyužil na tak malém prostoru. Jen jsem odstříhal nepotřebné. A těch bylo požehnaně.
ej tak to je narez musela to bejt prdel je vsechny natahat do ty site co...vypada to velice slibne a pokud ti na to nevlitne naka podelana katastrofa (nechci strasit) tak to bude minimalne pul kilo jak vysity...peace
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
Jo, byl to docela nářez Je tam 256 ok a nevyplněných je jen 8 nebo nějak tak nechal jsem na kytce přibližně deset větví. a když jsem jich tam dal deset a zavřel první stranu tak se mi to celý hejblo a a musel jsem to celý dělat znova ale zepředu, když to bylo zavřený 4,5 hodiny Ale stálo to za to
Je to Northern Light )
Taky doufám že to dobře dopadne. Ph držím na 5,8 a EC 1,6 plus mínus.
Čau
Ty jo mákl sis dobře, myslím že to za tu práci stát bude..jenom bych je už ničím nestříkal pokud nechceš plíseň-nevím možná sem se přehlídl, ale na posledních fotkách to vypadá jak pošplíchané--Jinak ať to dopadne dobře