Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
nevím jestli jsem to zařadil dobře, ale měl bych dotaz.
Mám doma menší kytku kterou nechám ještě tak 3-4 týdny růst a pak bych jí chtěl dát už nakvetlou do skleníku třeba koncem dubna jestli bude lepší počasí. A zajímalo by mě jestli ve skleníku pokvete normálně nebo zase skočí na růst ? a jestli je šance mít kvalitní výnos
doma to mám ve skříni a svítim 18/6 a až se zlepší počasí tak bych to přepnul na 12/12 aby to nakvetlo a pak ven takhle jsem to myslel možná jste mě jen nepochopili Takže ještě jednou šlo by to nebo ne ?
pokud bys jim svitil dostatecne dlouhou dobu 12/12 (tak tri tydny aspon), tak uz se zpet na rust nevrati - samozrejme se to odviji model od modelu, taky si tim prodlouzis dobu kveteni, budou ridsi palice, ale slo by to
samozrejme mnohem rozumejsi je si kytku doma predpestovat a az venku ji zatmivat
good luck
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
jo jo, musel bys jí prostě zakrývat - 12/12, ale i tak tohle jarní slunce je slabý, je ještě daleko,,takže bych tenhle tvůj pokus zkoušel až třeba v květnu, kdy už to má nějakou sílu a pak jde zas o teplo, to jedině ten skleník, ale i tak nevim nevim jaká bude teplota v květnu v noci...:-)
do skleniku ješte brzo šlo by to ale musel bys zatmívat palice řidši ja bych to bejt tebou nedelal normalne bych ji nechal dojet doma
a do skleniku bych koupil nake jine řezivo